Разговорите ще се проведат на 26 януари т.г. от 18

...
Разговорите ще се проведат на 26 януари т.г. от 18
Коментари Харесай

Сиела организира дискусия за тежката престъпност и репресиите за нея

Разговорите ще се проведат на 26 януари т.г. от 18 часа в "Шератон ", оповестиха от издателството.

За първи път наказванията смъртно наказване, пожизнен затвор и пожизнен затвор без подмяна и практиката по налагането им са прегледани систематично и в детайли в „ Наказателноправният отговор против извънредно тежката престъпност “ от доцент доктор Ива Пушкарова – приносно издание, което се появи на българския пазар през 2021 година



Какви са наличието, смисълът, задачите и последствията от рисковата принуда и за смисъла на правосъдното изговаряне по наказването?

На тези и още доста други въпроси по време на представянето на книгата ще се опитат да дадат отговор доцент доктор Ива Пушкарова, прокурорът Сава Петров (ВКП) и арбитър Бисер Троянов (ВКС). То ще се организира от 18:00 ч. на 26 януари 2022 година в „ София Хотел Балкан – Шератон “ (пл. „ Света Неделя “).
Доц. доктор Ива Пушкарова е учител по наказателно право в СУ,,Св. Климент Охридски “ и АМВР, както и в Националния институт на правораздаването. Тя е одобрен откривател на проведената и транснационалната престъпност, трафика на хора, половата и експлоатационната престъпност, финансови, икономически и данъчни закононарушения, незаконната дискриминация, малолетната престъпност, системата на наказванията, помилването.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР