Разговорите с ПП-ДБ не са в ледена епоха, няма обаче

...
Разговорите с ПП-ДБ не са в ледена епоха, няма обаче
Коментари Харесай

ГЕРБ: Разговори с ПП-ДБ може да има, само ако бъдат преосмислени форматът, съставът, личностите, моделът, принципите и доверието

Разговорите с ПП-ДБ не са в ледена ера, няма обаче и слънчеви лъчи, които да разтопят ледовете. Разговори може да има, единствено в случай че бъдат преосмислени форматът, съставът, личностите, моделът, правилата и доверието. За да не стигнем до ледена ера, която с изключение на нас ще замрази и страната, приканвам ПП-ДБ за преосмисляне на тези неща. Мандатоносителят е на ход. Това съобщи Мария Габриел от ГЕРБ-СДС по време на изказване пред публицисти откакто вмера Румен Радев връчи на ПП-ДБ и излъчения от тях претендент за министър председател акад. Денков.
 
" Нека бъде ясно - разочарованието в обществото е голямо, недоверието в сътрудниците ни е голямо, страхът в администрацията е поразителен. От тази рецесия се излиза единствено с доверие от всички участници и цел. Всеки би трябвало да направи крачка обратно и да предложим решение, което да носи обединяване ", акцентира тя.
 
" Ако същинската цел е да стабилизираме страната и се погрижим за хората, всеки би трябвало да направи крачка обратно и да предложи работещо решение, което да носи непоклатимост. Мандатоносителят е на ход, да търси и откри поддръжка ", отсече Габриел. Освен всичко имаме и фактическа война сред институциите. Моля да не бъде признато като ултиматум, а като другарски съвет - уважаеми сътрудници, сменете метода, съобщи от своя страна зам.председателят на ГЕРБ Томислав Дончев.
 
И продължи: " Вземете образец от нас. Ние направихме всички вероятни и невъзможни взаимни отстъпки. Направете компромис. Не може с 15% от депутатите да получиш цялата власт. Не е почтено, не е европейско, не е демократично. Предложете различен формат, говорете с нас, България би трябвало да има работещо държавно управление ".
 

 
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР