Разговорите с БСП за третия мандат трябва да се проведат

...
Разговорите с БСП за третия мандат трябва да се проведат
Коментари Харесай

Хаджигенов: Трифонов събори всички мостове

Разговорите с Българска социалистическа партия за третия мандат би трябвало да се проведат по две аргументи. Първата причина е чисто политическа, тъй като в петък Слави Трифонов събори всички мостове, които ние другите построихме. Това съобщи пред Николай Хаджигенов, народен представител от „ Изправи се БГ! Ние идваме “.

„ Очевидно политическото поумняваме няма да се случи скоро и то коства една добра цена - всяко отиване на избори по нечия волност коства 65 млн. “, сподели той, като посочи, че новите избори са по волност на Трифонов.

„ Аз бях и в предходното заседание, когато той сподели отиваме на избори и другият път ще е друго. В петък сподели също – идващият път ще е друго и ще разберем, в случай че се смирите и извършите това, което аз желая “, добави Хаджигенов.

Според него втората причина, заради която би трябвало да се завършат диалозите, е правосъдната промяна.

„ Освен 65-те милиона, който хвърлихме на боклука, решението на Трифонов значи, че Гешев ще се радва още известно време. Това даде допустимо на Борисов още веднъж да се усеща фактор и да се подиграва на всички от джипката си а Борисов още веднъж ще се мисли за фактор и ще се подиграва на всички от джипката са “, сподели Хаджигенов.

„ Има неща, които започнахме предишния път, а в този момент би трябвало да ги довършим. Това е законопроект за НСО, Закон за отбрана на бюрото, закриване на спецсъдилищата. Поне тези три неща, отвън актуализацията на бюджета, което е извънредно значимо “, посочи той.

Хаджигенов удостовери, че връщането на третия мандат се бави, с цел да се завършат тези тематики в Народно събрание.

По думите му това закъснение ще продължи колкото е нужно.

„ Аз не споделям оптимизма на Българска социалистическа партия, че бюджетът може да бъде завършен в границите на няколко дни, макар че става въпрос за актуализация “, сподели той.

Депутатът от „ Изправи се БГ! Ние идваме “ съобщи, че водачът на Има Такъв Народ е единственият, който слага ултиматуми. „ Ние няма да се смирим и несъмнено ще вървим и на 16-и избори “, сподели Хаджигенов.

На въпрос дали партиите си играят с търпението на гласоподавателите, Хаджигенов съобщи, че Трифонов сигурно го прави. „ Ние най-малко сме поредни – строим мостове и се опитваме да приказваме с всички без ГЕРБ. Показваме по какъв начин би трябвало да се случват нещата. Вземете за образец Временната комисия за полицейско принуждение и законопроектите за НСО. Те работят дейно. “, разяснява той.

„ Тъжното е, че в Има Такъв Народ има задоволително доста безусловно съответни хора с чудесна експертиза и обучение, само че някак си те освен не попаднаха в плановете за кабинет, само че и не съумяват да вземат думата там “, сподели още Хаджигенов.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР