Разговорите с БСП за третия мандат трябва да се проведат

...
Разговорите с БСП за третия мандат трябва да се проведат
Коментари Харесай

Хаджигенов: Трифонов събори всички мостове, които ние другите построихме

Разговорите с Българска социалистическа партия за третия мандат би трябвало да се проведат по две аргументи. Първата причина е чисто политическа, тъй като в петък Слави Трифонов събори всички мостове, които ние другите построихме. Това сподели в студиото на " Денят стартира " Николай Хаджигенов, народен представител от " Изправи се БГ! Ние идваме ".

" Очевидно политическото поумняваме няма да се случи скоро и то коства една добра цена - всяко отиване на избори по нечия волност - на Трифонов - коства 65. млн ", сподели той.

Хаджигенов съобщи, че водачът на Има Такъв Народ е единственият, който слага ултиматуми. " Ние няма да се смирим и несъмнено ще вървим и на 16-и избори ", сподели Хаджигенов.

Втората причина, съгласно него, заради която би трябвало да се завършат диалозите, е правосъдната промяна.

" Между другото, решението на Трифонов значи, че Гешев ще се радва още известно време - като стана дума за правосъдна промяна. Това даде допустимо на Борисов още веднъж да се усеща фактор и да се подиграва на всички от джипката си ", сподели депутатът от ИБГНИ.

" Има неща, които започнахме предишния път, а в този момент би трябвало да ги довършим. Това е законопроект за НСО, Закон за отбрана на бюрото, закриване на спецсъдилищата. Поне тези три неща, отвън актуализацията на бюджета, което е извънредно значимо ", посочи той.

Хаджигенов удостовери, че връщането на третия мандат се бави, с цел да се завършат тези тематики в Народно събрание.

" Това може да продължи колкото е нужно и след 15 септември, в случай че е нужно. Аз не споделям оптимизма на Българска социалистическа партия, че бюджетът може да бъде завършен в границите на няколко дни, макар че става въпрос за актуализация ", сподели Хаджигенов.

Вижте целия диалог във видеото
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР