Разговорите не са в ледена епоха, няма обаче и слънчеви

...
Разговорите не са в ледена епоха, няма обаче и слънчеви
Коментари Харесай

Мария Габриел постави условия пред ПП-ДБ, за да продължат преговорите за правителство

Разговорите не са в ледена ера, няма обаче и слънчеви лъчи, които да разтопят ледовете. Разговори може да има единствено в случай че бъдат преразгледани форматът, състава, личностите, модела, правилата и доверието. За да не стигнем до ледена ера, която с изключение на нас ще замрази и страната, приканвам " - " за преосмисляне на всичко това.

Това съобщи Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През 1997 година приключва Езикова на трибунка в Народното събрание. 

Разочарованието в обществото е голямо, недоверието в сътрудниците ни е голямо, страхът в администрацията е поразителен. От тази рецесия се излиза единствено с старания за доверие от страна на всички участници в обществено-политическия живот и цел. Ако същинската цел е да стабилизираме страната и да се погрижим за хората, то всеки би трябвало да направи крачка обратно. Да предложим работещо решение, което да носи обединяване и непоклатимост. Мандатоносителят е на ход да търси и откри поддръжка, уточни Габриел. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР