Разговорите между кандидат-премиера на ГЕРБ - СДС Мария Габриел и

...
Разговорите между кандидат-премиера на ГЕРБ - СДС Мария Габриел и
Коментари Харесай

ПП местят срещата с Габриел за петък; ГЕРБ: При 7 партии и 77 НПО има лидери, които са в България

Разговорите сред кандидат-премиера на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили Мария Габриел и „ Продължаваме промяната - Демократична България “ (ПП - ДБ) се отсрочват за петък.

Това оповестиха от пресцентъра на обединението.

Политическа партия - Демократична България. Ето какво гласи то:

„ Срещата на ПГ на „ Продължаваме промяната - Демократична България “ с Мария Габриел, в началото планувана за на следващия ден, се реалокира за петък, 12 май, късния следобяд в зала „ Запад “, с цел да могат да се включат и водачите на Политическа партия Кирил Петков и Асен Василев. За точния час ще ви осведомяваме в допълнение “, написаха от смяната до медиите.

Петков и Василев незабавно оповестиха в сряда, че отпътуват за 3 дни на конгрес в Прага.

С тях или без, от ГЕРБ-СДС са решени среща на следващия ден да има.

„ Във връзка с публикувано известие от ПП-ДБ, осведомяваме че управлението на ПГ на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили и претендентът за министър председател Мария Габриел ще чакаме представителите на ПП-ДБ на следващия ден в 10:00 часа в зала “Запад ” на Народното събрание. Доколкото ни е известно в София са съпредседателите на ПГ на ПП-ДБ Николай Денков и Атанас Атанасов, както и Христо Иванов и Владислав Панев. Очакваме, че при 7 партии и 77 Неправителствени организации има водачи, които са в България и могат да вземат участие в срещата, която в началото одобриха! “, дадоха отговор от пресцентъра на ГЕРБ.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР