Разговорите, които са водени с ДПС са за конституционно мнозинство

...
Разговорите, които са водени с ДПС са за конституционно мнозинство
Коментари Харесай

Георг Георгиев: Всеки коментар на Радев срещу сформирането на редовно правителство, е коментар срещу демокрацията

Разговорите, които са водени с Движение за права и свободи са за конституционно болшинство - всичко друго е преекспонация. Това съобщи Георг Георгиев от ГЕРБ-СДС, откакто в петък от партията се срещнаха с Движение за права и свободи, които по-късно обявиха, че няма да пречат на основаването на държавно управление сред първата и втората политическа мощ. 

" На Радев се лишават лостовете, с които еднолично да ръководи страната. Атака на парламентарната народна власт е страната да се ръководи от един човек ", сподели още той. 

" назначаваше служебни държавни управления, които не подлежаха на парламентарен надзор и се държаха единствено и само от него. Всеки коментар на президента против сформирането на постоянно държавно управление, е коментар против демокрацията на страна ", разкри Георгиев. 

" Продължаваме промяната " ще понесе отговорността за всички министри от кабинета и техните дейности. Ако не желаеме безотговорно ръководство на страната, то методът е със съставяне на евроатлантическо държавно управление, добави депутатът. 

" През последните две години Борисов не се ползваше от имунитет, в случай че имаше следствие, което трябваше да се организира, то това щеше да се случи ", разяснява Георгиев претенции от основния прокурор имунитет на водача на.

Няма по какъв начин Ивайла Бакалова, която в никакъв случай не се е срещала с Бойко Борисов, да споделя истории и да прави изказвания. Жалко ще е прокуратурата да проверява въз основата на злословия, заяви той. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР