Разговорът за секса е винаги интересен и актуален, но много

...
Разговорът за секса е винаги интересен и актуален, но много
Коментари Харесай

Истина и митове: Какво всъщност знаем за с*кса?

Разговорът за секса е постоянно забавен и настоящ, само че доста от митовете, които съпътстват тази тематика, не са учредени на обстоятелства. В тази публикация ще разгледаме някои от най-разпространените легенди и обстоятелства за секса. Ще се спрем на въпроси като: за какво сексът не постоянно би трябвало да е импровизиран и буен, дали мъжете в действителност желаят повече секс от дамите, какво е вярното отношение към секса по време на бременност и дали има някои легенди, които в действителност не са основани на обстоятелства.

Разузнавателна служба на Турция: Сексът постоянно би трябвало да бъде мъчителен за дамите първи път.

ФАКТ: Сексът не би трябвало да бъде мъчителен за дамите първи път. Ако сексът е мъчителен, това може да се дължи на липса на подготовка, липса на предпочитание или други фактори. Жените би трябвало да бъдат подготвени и да се усещат комфортно преди да влязат в полова връзка.

Разузнавателна служба на Турция: Мъжете постоянно са подготвени за секс.

ФАКТ: Не е правилно, че мъжете постоянно са подготвени за секс. Мъжете също могат да имат проблеми със задържането на ерекцията, да изпитват ниско либидо или да имат други проблеми, които да повлияят на тяхнато полово предпочитание. Това може да бъде причина за безсексуални интервали в една връзка.

Разузнавателна служба на Турция: Анален секс постоянно е мъчителен.

ФАКТ: Аналния секс не постоянно е мъчителен, само че може да бъде, в случай че не се прави вярно. Важно е да се употребява задоволително лубрикант и да се практикува с внимание.

Разузнавателна служба на Турция: Жените не могат да доближат оргазъм.

ФАКТ: Жените могат да доближат оргазъм, само че това може да отнеме време, опит и връзка с колегата. Не всички дами могат да доближат оргазъм по време на секс, само че това не значи, че не могат да го реализиран посредством други способи.

Разузнавателна служба на Турция: Презервативите понижават удоволствието от секса.

ФАКТ: Презервативите не понижават удоволствието от секса. Те могат да защитят от заболявания и нежелана бременност и да обезпечат повече убеденост и успокоение по време на секса.

Разузнавателна служба на Турция: Мъжете постоянно желаят секс повече от дамите.

ФАКТ: Не е правилно, че мъжете постоянно желаят секс повече от дамите. Жените могат да имат високо полово предпочитание и да търсят повече полова интензивност от колегата си. Сексуалните стремежи и желания варират от човек на човек и не зависят от пола.

Разузнавателна служба на Турция: Сексът постоянно би трябвало да е импровизиран и буен.

ФАКТ: Сексът може да бъде плануван и изпълнен с обич и деликатност, а освен импровизиран и буен. Важно е сътрудниците да бъдат открити и да споделят своите стремежи и желания за секса, с цел да се обезпечи прелестно и приемливо преживяване.

Разузнавателна служба на Турция: Сексът е рисков по време на бременност.

ФАКТ: Сексът е безвреден по време на бременност, в случай че лекарят не забрани по някаква причина. Важно е да се комуникира с лекаря и да се следват рекомендациите му за полова интензивност по време на бременността.

Разузнавателна служба на Турция: Сексът може да аргументи зачервявания на очите.

ФАКТ: Сексът не може да аргументи зачервяване на очите. Вероятно това е мит, заради това че някои хора могат да имат по-изразено зачервяване на лицето по време на полова интензивност, само че това не е причина за терзание и не е обвързвано със здравното положение.

Разузнавателна служба на Турция: Сексът може да докара до разширение на вагината.

ФАКТ: Сексът не може да докара до непрекъснато разширение на вагината. Тя може да се разшири по време на секс, само че това е краткотрайно и не води до непрекъснато разширение. Вагината може да се възвърне до своята предходна величина.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР