Разговорът за бъдещото управление с мандат от 49-то Народно събрание

...
Разговорът за бъдещото управление с мандат от 49-то Народно събрание
Коментари Харесай

Делян Добрев: Разговори за кабинет да се водят преди изборите

Разговорът за бъдещото ръководство с мандат от 49-то Народно заседание би трябвало да се води още по време на предизборната акция . Това е мнението на Делян Добрев, ГЕРБ , въпреки и няколко пъти в границите на присъединяване си в студиото на Нова телевизия уточни, че това е негово персонално мнение. Защо би трябвало да се бърза, съгласно Делян Добрев - тъй като президентът Радев бързо-бързо ще раздаде мандатите и ще се отиде на още едни избори в края на лятото, а през есента ни предстоят и локални избори.

Той разяснява и че не утвърждава вид " експертно държавно управление " , защото при експертните кабинети се губи отговорността и в случай че ръководството е несполучливо, партиите се дистанцират от него и ще се скрият с оправданието за неправилния избор на специалисти. Кабинетът би трябвало да бъде от политици, тъй като, означи Делян Добрев.

В отговор на въпрос дали  бивш министър на финансите и член на ГЕРБ Владислав Горанов ще е в листите на партията за изборите, Делян Добрев означи, че Горанов не е министър и не е член на управителните органи на политическата мощ от повече от две години и на поредицата от избори в този интервал не е бил листите.

Защо внезапно в този момент решихте, че би трябвало да е в листите? Още преди 3 година сме решили, че той е изиграл своята роля в партията , дал е каквото може. Ако не беше Владислав Горанов, нямаше да сме в чакалнята на еврозоната, съобщи Добрев очевидно нервиран от въпроса и уточни, че би трябвало да се регистрира позитивното направено от Влади Горанов, в това число и това, че при неговото ръководство инфлацията е била сред 0 и 2% и се е правел по един бюджет годишно.

И политикът от ГЕРБ стартира да гони джендъри из студиото, атакувайки политическите си съперници от коалиция ПП-ДБ Кирил Петков и Атанас Атанасов, които бяха посетители в утринния блок преди него: " Идват по двама в студиото, тъй като не могат да схванат даже кой в кое студио да върви, а и вървят като еднополови двойки ".

По и Демократична България изобщо не осъзнават действителността , в която живеем. Тяхната стратегия не е програмата на обществото и народа, съобщи Добрев и настоя, че тематиката е инфлацията и обедняването на народа, а не " тинтири - минтири " тематики като основния прокурор и правосъдната промяна.

Дори за цените и инфлацията не можаха да отговорят нищо съответно. Заради войната инфлацията в Европа е 8%, а в България е 20% две следващи години. Хората обедняха от ръководството на Кирил Петков, добави Добрев.

В тези ТЕЦ-ове няма нищо държавно , тъй че страната да е отговаряла. Според мен тази тематика е прекомерно комплицирана и по тази причина се включва Европейската прокуратура. Това сподели Делян Добрев от ГЕРБ във връзка. Според него по-скоро на въпроси би трябвало да дава отговор министър на околната среда и водите като по-запознат.

Попитан дали знае кой е притежател на , той уточни: " Не съм проверявал документите , доколкото знам, Ковачки е единствено съветник там ", а на въпрос за притежателя по документи " възрастен английски жител ", съобщи: " Ако е възрастен английски жител значи е възрастен английски жител ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР