Разговорът между водещите на Тази събота и неделя“ Бесте Сабри

...
Разговорът между водещите на Тази събота и неделя“ Бесте Сабри
Коментари Харесай

Силвия Лулчева насмете Митьо и Бесте Сабри от „Тази събота и неделя“

Разговорът сред водещите на „ Тази събота и неделя “ Бесте Сабри и Митьо Маринов и гостът Силвия Лулчева в един миг закупи комични измерения. Той освен бе зрелищен, само че и тънък скандал, защото положителният звук не бе нарушен нито един път, въпреки да имаше подобен късмет и не се стигна до искрено заяждане или ръсене на обиди.

 

Митьо и Бесте ту бяха със замръзнали усмивки, ту пък със стъписани физиономии, до момента в който в един миг Силвия Лулчева не реши непринудено да си тръгне. Това накара феновете да се запитат дали не се е случило някакво сдърпване посред им преди ефир. И по какъв начин другояче, поради обстоятелството, че Лулчева скастри водещите още за „ добър ден “.

 

Причина за това стана пропускът им да се насладят на новото й зрелище „ Булчинската рокля “ в Сатиричния спектакъл, а я разпитват за него, на което тя възкликна: „ Ама аз мислех, че сте го гледали! “. Тя даже си разреши да натърти, че продуцентите би трябвало да купят на водещите освен карти зафитнес, а и такива за посещаване на театралните салони, които са необятно отворени за всички.

 

Бесте и Митьо за следващ път пробваха да попитат Лулчева за представлението, само че това сякаш подкладе в допълнение отношението й към тях и диалогът стана напряко смешен.

Тя продължи да държи на своето, че всичко било на показ и с сътрудниците й нищо не криели от сцената, която е с височина метър и нещо.

 

Току помислил, че томахавката е заровена, Митьо стигна до извода, че в последно време младежите все по-трудно се разсмиват, а Лулчева още веднъж го атакува, че е прекомерно млад и несъмнено всеки на неговата възраст стартира да се усмихва по-малко, смятайки, че хуморът е изключен на международно равнище.

 

На въпроса, заложен й от Митьо дали хуморът се е трансформирал през годините, Лулчева посочи, че е млада и не може да реши, тъй като нямала проучване.

Тя бе безапелационна, че преди човек да има искания, би трябвало да има условия към себе си и от дума на дума се стигна до философския въпрос дали животът изненадва. Изведнъж Лулчева още веднъж зави внезапно към театъра и посъветва водещите да го посещават по-често и може би това щеше да е финалната й имитация, в случай че Митьо не се бе пошегувал още веднъж с условието си към продуцентите да ги пускат на спектакъл.

 

Тук актрисата още веднъж настъпи остро, припомняйки, че Митьо още веднъж има условия към другите, а не към себе си. той пък й отвърна, че има такива и към себе си, а тя изиска да ги чуе. Тук към този момент физиономията на водещия посърна, а усмивката на Сабри замръзна. На собствен ред Лулчева заключи, че се чудят по какъв начин да я изгонят от студиото и съобщи: „ Добре! Довиждане… “, след което сграбчи чашата си с вода и потегли да напуща студиото. И до момента в който Бесте се опитваше да я убеди да остане, Митьо посочи, че просто би трябвало да продължат предаването.

Инфо: Уикенд 

Тагове: Силвия Лулчева актриса „ Тази събота и неделя “ Бесте Сабри Митьо Маринов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР