Разговорът беше изключително съдържателен, основата беше поставена с този проект

...
Разговорът беше изключително съдържателен, основата беше поставена с този проект
Коментари Харесай

Денков след връчването на мандата: Срещата при президента беше изключително конструктивна и добронамерена

Разговорът беше извънредно изчерпателен, основата беше сложена с този план на решение. Той слага въпросите върху какво би трябвало да се концентираме като национални цели, които могат да ни обединят и като задания, които би трябвало да свършим дружно, търсейки болшинство в Народното събрание. Това е най-трудната част от задачата, тъй като за момента ние имаме 109 народни представители. Разговорът с президента беше концентриран върху тези общи задания ", съобщи Николай Денков откакто президентът Румен Радев връчи втория мандат за сформиране на държавно управление на " Продължаваме Промяната ".

Срещата въобще не беше протоколна, беше извънредно градивна и доброжелателна. Както знаете, всички ние имаме история с президента и институцията. Познаваме се с него от 2017 година, когато бях поканен за министър в предходен длъжностен кабинет, Кирил Петков и Асен Василев бяха също част от служебите кабинети. Има какво да си кажем всъщност и срещата бе ориентирана върху това какво би трябвало да се свърши в интерес на България и хората в нея, урочни Денков.

По думите му главните цели са 4 - развиване на новаторска и високотехнологична стопанска система, обезпечаване на националната сигурност, енергийната сигурност по отношение на войната в Украйна.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР