Разговор на Мария Цънцарова, bTV с Делян Добрев в Тази

...
Разговор на Мария Цънцарова, bTV с Делян Добрев в Тази
Коментари Харесай

Делян Добрев: Надявам се лозунгите и заклинанията, и покупките да не продължат. Това, ако не е провал

Разговор на Мария Цънцарова, bTV с Делян Добрев в " Тази заран ":

Наистина ли желаете да бутнете кабинета?
Добрев: Искаме, тъй като потвърди, че не се оправя добре. Имаме два пъти по-висока инфлация в Европейски Съюз. Обедняваме два пъти по-бързо. Това, в случай че не е неуспех!

Вашият водач сподели, че не желае избор.
Добрев:. " Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов сподели, че не желае избор на съмнение, тъй като откакто го внесоха, станахме очевидци на грозни подиуми в Народното събрание, извършване на покупки на депутати, което продължава и все още. "

Какви данни стоят зад това?
Не е обикновено отделилите се от Има Такъв Народ да поддържат кабинета, тъй като преди този момент са имали сериозна позиция. Ако не харесват Има Такъв Народ и Слави, да изоставен Народно събрание. Колегите имат по 200 – 300 преференции. Слушаме единствено лозунги и заклинания. И Настимир – то не бяха гнойни рани, корупция…

Каква е позицията ви за Капитан Андреево – огромен образец за корупция?
Добрев: Не мога да кажа дали има нещо неправилно. Капитан Андреево е външна граница на Европейски Съюз и никой не би разрешил.

Ако имаше нещо неправилно никой нямаше да чака Кирил и Асен да дойдат на власт. Удобна тематика да се задържат на власт. Къде са им вложенията? Всички станаха по-бедни.

Очаквате ли да мине вотът?
Добрев: Надявам се лозунгите и заклинанията и покупките да не продължат, с цел да може Народно събрание да покаже волята на гласоподавателите.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР