Разговаряхме дълго с Кирил Петков и акад. Николай Денков. Има

...
Разговаряхме дълго с Кирил Петков и акад. Николай Денков. Има
Коментари Харесай

Борисов: Появяват се едни фирми, които кандидатстват за над 3 млрд. лв и които формално след това ще бъдат оценявани

Разговаряхме дълго с Кирил Петков и акад. Николай Денков. Има няколко неща, които ни смущаваха. Той одобри причините ни. Именно по тази причина подкомисията за надзор на еврофондовете ще я превърнем в комисия. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Боросов по отношение на териториални проекти за „ обективен “ преход на въглищните райони, които следва да се одобряват от Министерския съвет.

От партията са изразили терзанията си по отношение на записаното: “въз основа на получените вложения, които да бъдат подкрепени ”.

„ Сиреч дава се един показателен лист на близки компании или част от тях доста близки до ръководещите, което за нас е необичайно, че са се появили там. Другото основно в изречение е “формален развой на избор и оценка ”, тоест в този момент се появяват едни компании, които аплайват за над 3 милиарда лева и написа, че официално по-късно ще бъдат оценени. Не сме съгласни “, изясни Борисов.

Той сподели, че това е и повода да желаят комисия да преглежда всичко в Народното събрание. Борисов изясни, че е получил увещание, че в петък изреченията ще изчезнат и “когато има утвърден проект, всяка една компания ще се явява и кандидатства по трите съществени правилото на Европейска комисия ”.

На него му се желае да има вяра, че това е “неволно позволена неточност ”. Според него министър председателят Денков е схванал какво му е споделил и е благодарил за метода му. „ За да няма подозрителност и напрежение, разговарях с тях и се надявам в петък това да завърши ”, сподели още Борисов.

“Мисля, че сходно ръководство е неповторимо. Без обединения, с некоалиция, а в това време удържайки на гневни офанзиви от опозицията ”, добави водачът на ГЕРБ./Dariknews.bg

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР