Разгорещени дебати, критики и дори призиви за бойкот на „Кока

...
Разгорещени дебати, критики и дори призиви за бойкот на „Кока
Коментари Харесай

„Кока Кола” прдизвика страшен гей скандал

Разгорещени диспути, рецензии и даже апели за протест на „ Кока Кола” в Унгария провокира рекламна акция на напитката. Това оповестяват международните медии.

Карли пи по 4 литра „ Кока-Кола” дневно, не е за поверие какво се случи с нея (СНИМКИ)

Рекламите под мотото „ Любовта е любов” са поради идния музикален фестивал „ Сигет”, само че повода за разгорелите се пристрастености е, че на тях са изобразени еднополови двойки.

Днес стартира „ Революция на любовта” – мероприятие, което ще продължи една седмица в Будапеща и част от което са плакатите из града с щастливи гей двойки и посланието „ Нула захар, нула предразсъдъци”.

Тя си взе „ Кока-кола” и я изсипа в тигана. После се случи нещо необикновено!

Ищван Болдог, народен представител от ръководещата партия „ Фидес”, прикани за протест на продуктите на компанията по време на „ провокативната” акция.

Крайнодесни уеб сайтове подеха рецензиите му. „ Хомосексуалното лоби се пробва да обкръжи Будапеща и да не ни остави пространство да го избегнем”, написа един от тях.

Унгарският министър председател Виктор Орбан, който обича постоянно да акцентира, че пази европейските християнски обичаи, се е изказвал нееднократно срещу равните права на еднополовите двойки.

Официално „ Фидес” не поддържа апела на Болдог и съобщи, че унгарците са свободни да изберат дали да пият „ Кока Кола”.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР