Разгонена баба се търка в млад гамбиец в бар, а

...
Разгонена баба се търка в млад гамбиец в бар, а
Коментари Харесай

СНИМКИ Гамбия - рай за разгонените баби от Западна Европа, които искат да хванат последно 10

Разгонена баба се търка в млад гамбиец в бар, а проходилката ѝ скърца по пода с всяко побутване. Наблизо среброкоса дива се мляска с атлетичен ухажор, който стиска поувисналото ѝ дупе. Отвън пенсионерка се натиска с младата си „ плячка “ и двамата се целуват буйно преди тя да го завлече в хотела си. Добре пристигнали в Гамбия – западноафриканския парадайс за пенсионирани европейки, които карат дивите юношески празненства през лятото да наподобяват като следобеден чай, написа „ Сън “.

Наскоро Пру Лийт – звезда от английско риалити, разказа страната като „ сбъдната Тиндър фантазия за възрастните хора “. Тя била шокирана от броя на възрастните бели европейки, които щастливо крачат ръка за ръка с атрактивни млади гамбийци.

Само няколко часа откакто кацнете в слънчевия град Коту ще се убедите, че това въобще не е пресилване.

„ Каквото се случва в Гамбия , си остава в Гамбия “, споделя с намигане Барбара, жена на над 80 години от Манчестър, до момента в който сватбената ѝ халка проблясва под светлините на бара на плажа. „ Има толкоз доста сладкиши тук, че е мъчно да се контролираш. Дори на моята възраст “, прибавя тя.



Подсмихвайки се, тя показва към далечината: „ Те са мои сестри. Изглежда всички извадихме шанс “.

Дим от цигари и трева се вие към нейните „ сестри “, които се натискат с младите си играчки към бара и се кикотят като че ли са на 16. Наоколо на всички места е цялостно със западноевропейки, показвайки гордо младите си любовници като че ли са нужен аксесоар за вихрещото се плажно празненство.



Има обаче, и цялостен куп ужасяващи истории за гамбийските „ смъкнати панталони “ – термин, употребен за младите безработни мъже, които преследват западните дами, надявайки се по този начин да се доберат до Англия и Европа. Въпреки това нараства и броят на английските баби , които разрушават техните фантазии – те се забавляват с чаровните младежи, само че държат портфейлите си крепко затворени.

62-годишната Джаки Симпсън споделя по какъв начин имала 15 гамбийски любовника за 7 години, само че не им е дала нито стотинка. „ Трябва да бъдете деликатни. Те наподобяват добре, само че не можете да им се доверите. Те имат вяра, че „ остарялото е златно “. А за мен просто беше малко развлечение, не ги виждам като същинска връзка “, изяснява тя.



„ Идвам два пъти в годината с моите приятелки. Английските мъже са малко вулгарни, само че гамбийците, с които съм излизала, са били сантиментални “, прибавя тя.

Сестра ѝ Джули споделя: „ Виждах се с 36-годишен гамбиец три години. Но не беше естествена връзка. Той няма да пристигна в Англия и ние няма да се оженим. Казвам му, че нямам спестявания “.



Направо е невероятно за европейските туристи да се разходят по плажа и да не бъдат засипани с похвали и оферти, както и с оферта за „ същинското гамбийско преживяване “. Което значи секс. 

И въпреки това работи сносно на самочувствието, „ усмихнатият бряг “ си има и в действителност тъмна страна. Миналата година гамбийският юрист Ламин Чийзей е бил потърсен от стотици унищожени британки, търсещи юридически съвет, откакто тяхната връзка с доста по-млади мъже се е трансформирала в призрачен сън и ги е разорила. „ Смъкнатите панталони “ са на всички места и предизвикват огромни вреди на нашата туристическа промишленост. Целта на техните връзки е да стигнат до Англия. Ако открият, че това е невероятно, тогава идната им цел е да се опитат да изкарат нещо от дамата – като кола, къща или месечна прехрана. Но до момента в който дамата я няма те отиват назад на плажа всеки ден и си търсят някой, който може да ги заведе във Англия. Затова имаме толкоз доста разводи, тъй като когато момчето откри някой, който може да му донесе виза, той желае да се разведе “, изясни той.



И мнозина туристи не си вземат поука. Голяма част от клиентите на юриста продължава да излизат и да се женят за млади гамбийци макар неприятните си прекарвания. „ Не е нещо извънредно. Имам клиентка – стара британка, която е била прецаквана няколо пъти от по-млади любовници, само че признава, че не може да стои надалеч от тях “, изяснява юристът.

А ето и една типична преживелица, разказана от репортерката на „ Сън “, която следила млад негър мъж с стара бяла дама в бар, който се доближил към нея. „ Къде е приятелката ти “, попитала репортерката, когато той почнал да сипе прекомерно великодушни похвали. „ Видях те да я мажеш с лосион по-рано на плажа “. Той се засмял и поклатил глава и излъгал: „ Не ми е другарка. Аз единствено ѝ помагах. Хубаво е да си общителен “. Преди дамата да успее да отговори, старата другарка се появила, вървешком с бастуни, и го отвела настрани.

 Негов 21-годишен другар – различен „ смъкнат панталон “, изяснява за какво те се целят точно в по-възрастни дами: „ Тук няма никакви благоприятни условия. Като най-големи синове от нас се чака да се грижим за фамилиите си, а множеството от нас изкарават по-малко от 50 паунда на месец. Ние сме толкоз обезверени за по-добър живот, че доста от моите другари умряха, пробвайки се да стигнат до Европа. Двама бяха взривени в Либия, а други петима бяха на лодка, която потъна, пресичайки Средиземно море към Италия. Всички бяха на 25 или по-млади. Ние не използваме дамите, взаимно е. Те получават отношение като кралици и добър секс, а ние получаваме пари, с цел да оцелеем, и вероятно виза. Какво неприятно има в това? “.

И до момента в който наблюдавате възрастните дами на бара, усмихнати от едното ухо до другото със своите момчета-играчки, за миг можете да си помислите, че това е правилно. Но е хубаво да знаете и историите на разорените възрастни дами, изпатили си грубо от такава случка.



Една такава жертва е 71-годишната Маргарет Сар от Западен Съсекс, която срещнала „ красивия “ Самба Сар (сега на 48) до момента в който била на отмора с британския си брачен партньор през 2002 година. Тя почнала да посещава инструктора по езда два пъти годишно и 38-годишният ѝ брак завършил през 2004 година. На идната година тя се омъжила за Самба на пища гала, а през 2006 той се преместил във Англия.

Пенсионираната Маргарет се върнала на работа като админ в болница, с цел да устоя новия си брачен партньор, който отричал, че ѝ изневерявал с жена на неговата възраст. През 2010 година тя получила негови фотоси с две деца, които той имал от любовницата си, само че той отрекъл да са негови.



Лъжите му се разкрили изцяло през 2012 година, откакто Маргарет му помогнала да се снабди с английско поданство. Сега те са в развой на бракоразвод и тя води жестока борба за правата над парцел в Гамбия , в който вложила над 90 000 паунда, само че който бил на негово име. Маргарет предупредждава: „ Аз бях лековерна. Другите дами би трябвало да са деликатни “.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР