Разгневена тълпа нахлу на летището в Махачкала след кацането на

...
Разгневена тълпа нахлу на летището в Махачкала след кацането на
Коментари Харесай

Безредици на летището в Махачкала: разгневена тълпа щурмува самолет с евреи

Разгневена навалица нахлу на летището в Махачкала след кацането на аероплан от Тел Авив. Антисемитската акция потърси разпра с пасажерите с еврейски генезис, като митинг срещу палестинско-израелския спор.
Всичко по тематиката: Войната сред Израел и Хамас 785
Самолетът от Израел е кацнал в столицата на Дагестан в 19:18 часа. Част от стотиците стачкуващи е съумяла да разбие входните порти на терминала и да нахлуе на пистата.  

Кореспондентът на " Известия " Мурад Магомедов предава, че участниците в акцията са скандирали в отбрана на Палестина. 

Мащабът на офанзивата е забележим от оповестените видеоклипове в Телеграм. Някои от тях демонстрират по какъв начин дагестанци търсят скрити евреи даже в моторите на самолета.

Последните данни сочат, че всички полети за Махачкала са краткотрайно прекратени, а на мястото има доста полиция и униформени от Росгвардия. " Поради навлизане на незнайни лица на перона на летище Махачкала беше взето решение летището краткотрайно да бъде затворено за обслужване на полети при идване и тръгване ", се отбелязва в публично известие.  " Самолетите, които трябваше да кацнат в Махачкала, бяха пренасочени към различни летища ", декларират от Федералната организация за въздушен превоз.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР