Разглезената варненка Гери-Никол, която навремето се водеше певица, а сега

...
Разглезената варненка Гери-Никол, която навремето се водеше певица, а сега
Коментари Харесай

Бившият на Гери-Никол я закла: Беше толкова пошло, че едва я изтрайвах! (показа и новата си - СНИМКИ)

Разглезената варненка Гери-Никол, която преди време се водеше певица, а в този момент никой не знае по какъв начин да я назовава (при все, че славата й залезе), получи крепък пестник от някогашния си обичан Дани Илиев.

Знаем, че Герито се показваше с ММА боеца, по който беше хлътнала, а множеството от обществените им моменти бяха свързани или със кавги, или с откровени тъпотии. Двамата изкараха няколко месеца и Данито й би шута като офейка от нея с 200.

Днес той има нова другарка, която е азиатка и е несъмнено хубаво момиче. Дани е от известно време на тренировки в Тайланд, където очевидно се е срещнал с половинката си. Двамата пускат фотоси, на които се целуват и прегръщат щастливи, освен това наподобяват много по-истински в сравнение с Дани и Гери.

Близки до спортиста разкриха, че той бил повече от удовлетворен след раздялата си с яката дупара, тъй като едвам я издържал. " Офф, толкоз просташко беше всичко, питай ме по какъв начин съм търпял?! То фасони и искания, то лиготии, а покритие за самочувствието йок ", разказвал Дани на другари.

Източниците подшушнаха, че въпреки всичко тогава той се е нуждаел от реклама, каквато несъмнено получил от аферата си с варненката. Но към този момент се питал на каква цена и дали си е коствало.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР