Разглезена и горда“ жена изброи коледните подаръци, които не иска

...
Разглезена и горда“ жена изброи коледните подаръци, които не иска
Коментари Харесай

„Разглезена“ жена разкрива луксозните коледни подаръци, за които е „неблагодарна“ - и мнозина са съгласни

„ Разглезена и горда “ жена изброи коледните дарове, които не желае да получи през днешния ден, както призна тя би била намерено „ неблагодарна “ за тях.

Ако всички би трябвало да сме почтени, някои коледни дарове са просто малко отпадък. Независимо дали просто не сте обмислили задоволително, или е нещо, което в действителност не сте желали или не сте имали потребност, всички сме получавали най-малко един път неприятни неща през живота си. Тази Коледа една жена намерено изброи подаръците, за които би била „ неблагодарна “, в случай че фамилията й ги подари – и до момента в който тя се разказа като „ капризна к***а “ за мислите си, доста хора се съгласиха с нея.

Жената, на име Сам, показа насмешливо видео в своя акаунт @jet_set_gypsea в TikTok, в което сподели, че би била нещастна, в случай че получи дизайнерски облекла и бижута за Коледа, само че има доста основателни аргументи да не се любува тях. Представяйки своя лист, тя сподели: „ Аз съм капризна кучка и ето някои неща, за които бих била неблагодарна, в случай че ги получа като подарък тази Коледа. “
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР