Разглеждането на жалбата на Microsoft срещу решението на антимонополния орган

...
Разглеждането на жалбата на Microsoft срещу решението на антимонополния орган
Коментари Харесай

Жалбата на Microsoft срещу решението на британския регулатор относно сделката с Activision Blizzard ще бъде разгледана през юли

Разглеждането на жалбата на Microsoft против решението на антимонополния орган на Англия, който блокира договорката с Activision Blizzard на стойност 69 милиарда $, ще се състои през юли. Жалбата е подадена предходната седмица.

Това разгласи Маркъс Смит, арбитър от Апелативния съд по въпросите с конкуренцията във Англия (CAT) по време на провеждаща се във вторник конференция, отдадена на въпросния развой. „ Изслушването всъщност на това заявление ще се организира в границите на две седмици, започващи на 24 юли, т.е. през седмиците, започващи на 24 до 31 юли “ – сподели той.

Съдията съобщи, че на страните ще бъде обещано задоволително време да аргументират позициите си. „ Има наклонност – и тя значително е обусловена от съда, а не от страните – да направи разглеждането на молбите по-кратко, в сравнение с би трябвало. Искам да направя противоположното в този случай. Желая страните да схванат, че ще им дадем всяка опция да разкрият в джука форма компликациите по това дело и че имаме време за това “ – сподели Смит.

Съобщава се, че Microsoft е призовал съда да организира чуването по този случай допустимо най-скоро, а CMA е настоял за по-късна дата, с цел да има повече време да приготви обосновката на своята позиция.

„ Решението на CMA е неправилно заради няколко аргументи, в това число и надценяването на ролята на облачния стрийминг на игровия пазар и нашата позиция в него, както и нежеланието му да обмисли решения, които са получили голяма поддръжка от промишлеността и обществеността “ – означи Microsoft в изказване предходната седмица.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР