Разглеждането на Изборния кодекс започна с безредици. Причината е, че

...
Разглеждането на Изборния кодекс започна с безредици. Причината е, че
Коментари Харесай

Безредици в НС: ПП окупираха парламентарната трибуна

Разглеждането на Изборния кодекс стартира с вълнения. Причината е, че от „ Продължаваме промяната “ желаеха голям брой изявления по процедури. Целта очевидно е да се протака разглеждането на измененията в кодекса, които целят връщането на хартиената бюлетина.

Председателстващият съвещанието Йордан Цонев от Движение за права и свободи отхвърли да дава думата по процедури. Той изясни, че към този момент е почнало разглеждането на Изборния кодекс. Тогава съвсем цялата група на Политическа партия скочи и окупира парламентарната естрада. Начело на протеста застана персонално съпредседателя на Политическа партия Кирил Петков, който застана против Цонев и стартира да му вика. 

Преди това председателстващият съвещанието наказа депутата от " Продължаваме промяната " Настимир Ананиев. Първо му бе отправена записка, тъй като крещял и нарушавал реда. След като Ананиев продължи да прави това, Цонев изгони депутата от залата за едно съвещание. Санкционираният обаче отхвърли да напусне. Депутати от Политическа партия приканиха Йордан Цонев да анулира наказването. Той обаче отхвърли.

Очаквайте детайлности

 

Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР