Разглеждам графиките за дневната заболяемост и смъртност от Ковид-19 за

...
Разглеждам графиките за дневната заболяемост и смъртност от Ковид-19 за
Коментари Харесай

Д-р Антония Първанова: Нещо не е наред със статистиката на броя заразени и броя починали с коронавирус у нас

" Разглеждам графиките за дневната заболяемост и смъртност от Ковид-19 за целия свят по страни и следните обстоятелства ми вършат усещане:
1. През пролетта на предходната година са ни плашили, затваряли и ограничавали за надалеч по-малко случаи, десетки пъти по-малко, съпоставено с есента на същата година и пролетта на тази ", във Facebook и продължи:
 Д-р Антония Първанова: С третата вълна на вируса ни готвят за изборна победа на ГЕРБ Д-р Антония Първанова: С третата вълна на вируса ни готвят за изборна победа на ГЕРБ
" Нас несъмнено ни готвят за изборна победа на ГЕРБ, а Европа дали се готви за трета вълна е въпрос на политика и агитация. От 20 яну...
2. Разпространението на епидемията се въздейства повече от сезонността на вирусните инфекции, в сравнение с от ограниченията.
3. Страшилището " третата вълна ", при нас си е втора и това доста ясно се вижда, по този начин както в Чехия и други страни вълните са си три.
4. Нещо не е наред със статистиката на броя инфектирани и броя умряли с ковид у нас. България е на 32 място в цяла Европа по брой инфектирани на 1 милион население и на 7-мо по брой умряли на 1 милион население. Обаче сме на 1-во място в света по брой умряли с Ковид-19 по отношение на броя открити инфектирани.
Например, България има почти същия брой на 1 милион население умряли с Ковид-19 като Чехия, която на пръв взор е водеща по този индикатор, само че при 3 пъти повече инфектирани в сравнение с у нас.
 Д-р Антония Първанова: Вече година политиците се вършат на медици, а медиците на политици Д-р Антония Първанова: Вече година политиците се вършат на медици, а медиците на политици
" Вече една година политиците се вършат на медици, а медиците на политици. Резултатът е ограничение на човешки права и свободи, разгром...
5. Според статистиката 2 116 на 1М са умрелите с К-19 у нас, само че това е изчислено при население 6,9 милиона. По данни на Министерство на външните работи, страната са напуснали към 1,5 милиона, т.е. в България живеят не повече от 5,4 милиона души. Следователно броят на умрелите с К-19 на територията на България е 2 707 на 1М.
Това е невиждан международен антирекорд на пандемията от SARS-CoV-2 и би трябвало СЗО незабавно да изпрати специалисти, които да обследват аргументите за тази извънредно висока смъртност, при релативно доста невисок брой открити инфектирани.
6. Остава да предвидим и един не изключително влиятелен детайл, който въздейства върху данните за умрелите с Ковид-19 - материалният интерес на субективния фактор. Ако правилно са отразявани аргументите за гибелта, в което ни минимум не се колебая, то остава коронавирусът да ненавижда най-вече българите. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР