Разгледайте поскъпването на VC Spectra (SPCT) до $0.055 спрямо стабилния

...
Разгледайте поскъпването на VC Spectra (SPCT) до $0.055 спрямо стабилния
Коментари Харесай

VC Spectra на цена от $0.055: По-разумен избор от постепенното поскъпване на NEAR Protocol и Polkadot ?

Разгледайте повишаването на VC Spectra (SPCT) до $0.055 по отношение на постоянния напредък на NEAR Protocol (NEAR) и Polkadot (DOT); запознайте се с най-хубавите DeFi планове и умни вложения.

Навлезте във финансовия роман на водещи DeFi планове като VC Spectra (SPCT), NEAR Protocol (NEAR) и Polkadot (DOT), защото те направляват в пространството на децентрализираните финанси, предлагайки завладяващи капиталови благоприятни условия в изискванията на разрастваща се блокчейн екосистема.



Проучете техните отличителни тактики и евентуалното им влияние върху вложителите.

> > КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА < <

Обобщение

  • VC Spectra (SPCT) се отличава с 587.5% растеж на предварителната продажба, като цените се покачиха от $0.008 до $0.055, обещавайки възвръщаемост.
  • Стартирането на новия магазин за DApp на NEAR Protocol и интеграцията с Ethereum покачиха цената на NEAR токена с 52.58%.
  • Финансирането на Web3 Foundation в размер на $22.08 милиона покачва цената на Polkadot (DOT) с 21,89%, като се стреми да доближи $4.82 до декември.

VC Spectra (SPCT): Умен капиталов избор с над 500%

VC Spectra (SPCT), водещ децентрализиран хедж фонд , издълбава ниша в DeFi пространството със своя съвременен протокол за ръководство на активи и система за търговия. VC Spectra (SPCT) е бележит като най-хубавата криптовалута за вложение посредством своята новаторска капиталова технология, осигуряваща постоянна възвръщаемост посредством стратегически асортимент на благоприятни условия за вложения във финтех и блокчейн .

VC Spectra (SPCT) притегли вниманието с 500% скок в настоящата си обществена предварителна продажба. Нейната насочена към потребителя платформа, подсилена от усъвършенствани логаритми за търговия, улеснява сигурната търговия и разнообразните капиталови благоприятни условия . Освен това тя натъртва на сигурността, прозрачността и доходността на вложенията, като предлага на вложителите и потребителите тримесечни дивиденти, назад изкупуване на токени и достъп до нови ICO.

По време на eтап 4 на обществената си предварителна продажба токена SPCT означи незабравим скок от 587.5% , като набъбна от $0.008 до $0.055 . Този невиждан растеж демонстрира, че VC Spectra е на път да надмине първичната цел от $0.080 , като специалистите чакат още по-високи оценки, когато SPCT бъде листнат на огромни тържища.

Екосистемата на VC Spectra е подсилена от нейния roden токен, SPCT, който освен улеснява търговията и ръководството на активи , само че и разполага с дефлационен механизъм , който последователно гори токени, което усилва тяхната необичайност и цена.

И най-после, със забележителен бонус върху всички депозити VC Spectra превзема светлината на прожекторите като един от най-хубавите DeFi планове, приканвайки вложителите да се възползват от обещаващата му траектория .

> > КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА < <

NEAR Protocol (NEAR) разкрива dApp магазин, а цената на токените се повишава

NEAR Protocol неотдавна започва магазин за децентрализирани приложения (dApp) в границите на своята Blockchain Operating System (BOS) в партньорство с Coin98.

Обявена на 2 ноември 2023 година, тази самодейност уголемява екосистемите на втория пласт на Ethereum до 7-те милиона консуматори на NEAR, като усъвършенства потребителското преживяване в Web3. Блокчейн операционната система (BOS) на NEAR Protocol (NEAR) е комфортна за разработчици, поддържа верижно-агностичен метод и разрешава на разработчиците на dApp да съхраняват фронт-енд код в блокчейна.

Това стратегическо развиване доста увеличи доверието на вложителите, което докара до нарастване на токена Near Protocol (NEAR). Цената на NEAR се увеличи внезапно с 52.58% , като сред 20 октомври и 2 ноември набъбна от $1.006 на $1.535 .

Пазарните специалисти са оптимистично настроени за тази наклонност, като допускат, че цената на Near Protocol (NEAR) евентуално може да доближи $2 до 11 декември 2023 г .

Ръст на Polkadot (DOT), защото Web3 Foundation влага $22 милиона

На 10 октомври 2023 година Web3 Foundation разгласи основна стратегия за финансиране на стойност $22.08 милион а, ориентирана към мрежата на Polkadot (DOT). Тази стратегия ще даде подтик на екосистемата Polkadot посредством поддръжка на стратегически планове през 2024 година

Тази инвестиция има за цел да инкубира и форсира новаторски план и в пространството на Polkadot (DOT), които биха могли да предефинират бъдещето на децентрализираните приложения и ръководство. Подкрепяйки тези инициативи, Foundation Web3 удостоверява уговорката и визията си за мащабируема, оперативно съвместима и сигурна мрежа .

Сътрудничеството докара до бичи резултат върху цената на Polkadot, защото DOT се увеличи от $3.805 до $4.638 сред 10 октомври и 3 ноември. Този скок бележи 21.89% увеличени е на цената на Polkadot, по отношение на цените от посоченият диапазон. Криптовалутната общественост към момента спекулира дали цената на Polkadot ще резервира бичия си подтик и ще доближи $4.82 до 1 декември 2023 г .

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР