Разгледайте първите официални рендeри на Galaxy S24 на Samsung... Емил

...
Разгледайте първите официални рендeри на Galaxy S24 на Samsung... Емил
Коментари Харесай

Samsung Galaxy S24 изглежда познато в първите изтекли рендери, с една спорна промяна в дизайна

Разгледайте първите публични рендeри на Galaxy S24 на Samsung...

Емил Василев преди 3 минути 9 Сподели

Най-четени

КосмосЕмил Василев - 13:33 | 19.12.2023

Космическият телескоп „ Джеймс Уеб “ снима невиждано детайлно изображение на Уран и покрайнините ѝ

НаукаЕмил Василев - 13:49 | 18.12.2023

Създадена е неповторима 6G антена, която може да манипулира всички съществени характерности на електромагнитните талази

ПрепоръчаноЕмил Василев - 13:13 | 18.12.2023

Представиха „ съветския палач “ на iPhone – R-FON със личната операционна система ROSA Mobile

Емил Василевhttps://www.kaldata.com/

Преди стартирането на серията Galaxy S24 през януари почитателите на Samsung са в трепетно очакване. Въпреки, че доста неща за идния смарт телефон към момента са в загадка, към този момент имаме визия по какъв начин може да наподобява той, с помощта на първите публично изтекли рендъри на Galaxy S24 от Android Headlines (чрез SamMobile).

Тези рендери са единствено на базовия модел, а не на моделите Plus или Ultra и посредством тях можете да видите Galaxy S24 от всеки вероятен ъгъл. Той наподобява необикновено сходен на Galaxy S23, само че с една съществена смяна в дизайна: той е с плоски вместо с извити ръбове. Има публични рендери за всеки от цветовите разновидности на Galaxy S24 – черен, лилав, сив и жълт – и устройството наподобява ужасно във всеки колорит.

Изтеклите рендъри на Galaxy S24 демонстрират новия дизайн

Android Headlines получи тези извънредни публични рендери на Galaxy S24 от „ приближен, поверителен източник “.

Независимо дали сте фенове на извитите ръбове в смарт телефоните от серията Galaxy S на Samsung, мъчно е да се отхвърли, че новият плосък дизайн има елегантно и изтънчено чувство. Като погледнете страничните изгледи на Galaxy S24 излиза наяве, че камерите са ситуирани отвесно, и имат железни пръстени и самостоятелни изрези, тъкмо както при неговия предходник.

Четирите цвята в тези рендери, са озаглавени „ Оникс черен, Кобалтово лилав, Мраморно сив и Кехлибарено жълт “. Според Android Headlines Samsung може да пусне и сини, зелени и оранжеви цветове, които ще могат да се закупят единствено посредством формалния уеб страница на компанията.

Въз основа на рендерите наподобява, че корпусът на смарт телефона е железен, а задният панел е стъклен. SamMobile отбелязва, че задният панел „ припомня на 2,5D стъкло “. Ако погледнем към предната част на Galaxy S24, ще забележим центрирана селфи камера и симетрични рамки на екрана. Този дизайн би трябвало да е съвсем еднакъв и при Galaxy S24 Plus и Galaxy S24 Ultra.

В допълнение към финия нов дизайн за ободряване на линията Galaxy S, съгласно слуховете серията S24 ще може да се похвали и с някои впечатляващи вътрешни усъвършенствания.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР