Разгледайте Optimism (OP), Polkadot (DOT) и VC Spectra (SPCT). Разкрийте

...
Разгледайте Optimism (OP), Polkadot (DOT) и VC Spectra (SPCT). Разкрийте
Коментари Харесай

Служат ли Optimism и Polkadot за същата цел като VC Spectra ?

Разгледайте Optimism (OP), Polkadot (DOT) и VC Spectra (SPCT). Разкрийте техните разнородни цели, трендове и капацитет.

Разгледайте тези три криптовалути през 2023 г: Optimism (OP) се повишава до $1.30, до момента в който Polkadot (DOT) се сблъсква с мечи вероятности при $4.02.

От своя страна VC Spectra (SPCT) си обезпечи $2.4 милиона, предлагайки неповторим метод с капацитет за забележителна възвръщаемост, което я прави завладяващ избор в този динамичен крипто свят.

> > КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА < <

Optimism: OP се повишава през 2023 година

Optimism (OP) стартира годината на прилична цена от $0.91 и от този момент насам означи удивително нарастване на цената си. До октомври Optimism (OP) доближи $1.31 . Този впечатляващ прогресивен тренд е удостоверение за устойчивостта и растежа на Optimism (OP) през годината.



По-конкретно, тази възходяща траектория може да се отдаде на няколко фактора, в това число на продължаващото създаване и използване на решенията на Optimism за мащабиране на Етериум , които завоюваха внимание и доверие в блокчейн общността.

Освен това, въвеждането на тяхната предпазена от неточности алфа система на тестовата мрежа OP Goerli , както беше упоменато по-рано, може да е асъдействало за позитивните настроения към Optimism (OP).

Впечатляващият напредък и обещаващото развиване на монетата Optimism (OP) през 2023 година допускат ярко бъдеще за плана през 2024 година Анализаторите допускат, че минималната цена на монетата Optimism (OP) през 2024 година може да бъде към $1.37 , а оптималната предстояща цена да доближи почти $1.97 .

Polkadot (DOT) се сблъсква с мечи прогнози, защото цената се намалява

През октомври цената на монета Polkadot e към $4.05 , което отразява доста намаляване по отношение на годишния ѝ връх от $7.90 през февруари 2023 година Този 49% спад в цената на Polkadot през годината повдигна въпроси по отношение на бъдещото показване на DOT.

По създание спадът в цената на Polkadot може да се дължи на няколко фактора. Първо, низходящата трендлиния на опозиция , която е в действие от февруари насам, работи като преграда, ускорявайки темпа на спад на Polkadot (DOT).

Освен това криптовалутата се откъсна от основната зона на хоризонтална поддръжка от $4.30 през септември – равнище, което осигуряваше поддръжка през цялата година. Техническите знаци, като да вземем за пример показателят на относителната мощ (RSI) , също алармираха за мечи тренд за Polkadot (DOT), като RSI остава под 50.

Анализаторите чакат низходящ тренд за Polkadot (DOT) до края на 2023 година, като прогнозата за цената на токена демонстрира спад под $4.00 . Нещо повече, те плануват продължение на мечите настроения през 2024 година, като предвиждат намаляване на цената на Polkadot (DOT), евентуално към $3.50 .

VC Spectra (SPCT): Успех на предварителната продажба и обещаващи характерности

Въпреки че Polkadot (DOT) и Optimism (OP) привлякоха вниманието поради съответните си функционалности и благоприятни условия, от значително значение е да се признае многостранният метод на VC Spectra (SPCT) в обслужването на друга цел.

VC Spectra (SPCT) си обезпечи впечатляващите $2.4 милиона в частната си сийд продажба и в този момент минава през стадиите на обществената си предварителна продажба .

VC Spectra (SPCT) обезпечава еластичност, като разрешава на вложителите да вземат участие в обществената предварителна продажба, употребявайки мрежата на Етериум или Биткойн, съвместима със стандартите ERC-20 и BRC-20 .

SPCT действа в блокчейна на Биткойн , като се отличава с дефлационен модел с механизъм за изгаряне , който последователно понижава циркулацията на токена с течение на времето, като евентуално усилва неговата необичайност и дълготрайна стойност.

Инвеститорите, които купуват SPCT токени на цена от $0.044 , могат евентуално да осъществят 82% скок, когато SPCT доближи прогнозната си цена от $0.080 до края на предварителната продажба. Като се има поради мощното показване до момента, има оптимизъм, че VC Spectra (SPCT) може да надвиши тази цел, предлагайки още по-добра възвръщаемост и трансформирайки го в един от най-хубавите алткойни за вложение.

Освен с триумфа си в предварителната продажба, VC Spectra (SPCT) се отличава с това, че предлага тримесечни дивиденти и назад изкупуване на потребителите, задвижвани от облаги от стратегически вложения. Освен това потребителите получават ранен достъп до обещаващи нови ICO-та по време на сийд и частните продажби.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР