Разгледай символите. Не бързай. Кой привлича вниманието ти най-силно? Къде

...
Разгледай символите. Не бързай. Кой привлича вниманието ти най-силно? Къде
Коментари Харесай

Харесай някой символ и научи нещо важно за настоящето си

Разгледай знаците. Не бързай. Кой притегля вниманието ти най-силно? Къде се стопира погледът ти? Откри ли го? А в този момент разбери какво обръщение ти носи…

 

 

1.  Звезда.  Сега е време за деяние. Спри да отлагаш това, което от дълго време искаш и се каниш да направиш. Фокусирай се върху него. Визуализирай по какъв начин ще го постигнеш. Моментът е настъпил. С убеденост и решителност ще постигнеш задачата си.

2.  Eнергия.  В живота ти сега се прави огромна смяна, въпреки да не го осъзнаваш. И смяната е за положително. Виж го, осъзнай го и го приеми. Прегърни смяната. Затвори страницата на предишното. Очаква те нещо огромно и прелестно.
3.  Тройнственост.  Някой се пробва да повлияе върху решенията ти. Опитва се да те тласне в избрана посока, която съгласно него е най-хубавата за теб. Но по този начин ли е в действителност? Не бързай да следваш непознатите препоръки. Вслушай се в сърцето си. Там е отговорът, който търсиш.
4.  Въртящо се колело.  Живееш, съобразявайки се повече с другите, в сравнение с със себе си. Дошъл е моментът да спреш с това. Дошъл е моментът да поставиш себе си преди всичко. Не се опасявай, че това ще провокира гнева на близките. Тези, които те обичат, ще те поддържат. А останалите нямат значение.
5.  Ом.  Време е да промениш настройката си и да спреш да мислиш за нещата, които искаш. Благодари за нещата, които имаш. Благодари за живота, който имаш. И го прави всеки ден. Защото имаш доста. Много повече, в сравнение с осъзнаваш.

 

dama.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР