Разгледахме магазина и излязохме. Аз излязох пред тях. Когато и

...
Разгледахме магазина и излязохме. Аз излязох пред тях. Когато и
Коментари Харесай

Проговори Перничанинът Костело, Който Скочи С Нож Срещу Охранител В Мола!

" Разгледахме магазина и излязохме. Аз излязох пред тях. Когато и те излязоха, алармата отново изсвири и двамата охранители отидоха при племенницата ми. Обръщам се и виждам по какъв начин този й ревизира чантата. Няма неприятно, само че откакто не откри нищо, той и дръпна жестоко чантата от ръката. Тя го попита какво става, за какво се държи по този начин жестоко ", разкри той.

" След това й ревизират чантата на входа, алармата не изсвири. Аз в същото време се нервирах и потеглих да взема чантата. Издърпах чантата от ръцете на високия охранител и си тръгнахме. В това време дребният охранител стартира да ме заплашва и да приказва нелепости по мой адрес. Скара се с моята другарка, обиди я, при което аз откачих. Той потегли към мен и по тази причина се стигна до тази обстановка ", увери мъжът.

" Държах ключодържател в ръката, не е било нож. Тръгнах към него, тъй като мислех, че ще ме нападне ", сподели още Илиан Илиев и заключи: " Охранителят лъже, че съм бил с нож, лъже, че не сме дали да ревизира чантата. След абсурда излезе шефката на магазина, с цел да ми се извини и да ми каже, че това не се случва за първи път с този охранител и ще вземе ограничения. След това пристигна негов сътрудник и той сподели същото, че това се случва за следващ път с охранителя. Явно си избива комплекси. Сигурно си желае 5-те минути популярност. "
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР