Раздялата с Nike и създаването на собствен бранд не е

...
Раздялата с Nike и създаването на собствен бранд не е
Коментари Харесай

Рубльов напусна IMG, за да отиде в агенцията на Пике


Раздялата с Nike и основаването на личен бранд не е единствената смяна при Андрей Рубльов за начало на новия сезон. Оказва се, че руснакът е прекратил дългогодишното си партньорство с IMG и се е включил към Kosmos Management. Това е основаната в Барселона бутикова мениджърска организация, която е част от холдинга на някогашния футболист Жерар Пике.

Доскорошният бранител на „ Барселона “ започва организацията си през 2017-а и мигновено доби известност, като пое контрола върху отборния шампионат Купа Дейвис. Kosmos към този момент остави своя отпечатък и върху други спортове в Испания.

Рубльов е следващото огромно име от тениса, който се обвързва с компанията, която сега може да се похвали с още един играч от топ 10 – №8 при дамите Дария Касаткина. Елина Свитолина, Борна Чорич, Доминик Тийм и първенецът при юношите от Australian Open 2022 Бруно Кузухара са другите тенисисти на Kosmos.

Новината за Рубльов идва няколко дни, откакто Онс Жабур подписа контракт за посланичество със основаната от Наоми Осака организация Evolve.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР