Раздялата на Костадин Хазуров с ЦСКА 1948 се превърна в

...
Раздялата на Костадин Хазуров с ЦСКА 1948 се превърна в
Коментари Харесай

Ето каква е истината за развода между ЦСКА 1948 и звездата Хазуров

Раздялата на Костадин Хазуров с ЦСКА 1948 се трансформира в една от главните тематики в последните два дни. Напускането на футболиста бе публично доказано от клуба, само че по този начин и не станаха ясни съответните аргументи.

БЛИЦ разбра от свои източници, че не е имало грандиозни кавги и разправии сред Хазуров и треньора Валентин Илиев, за каквито загатват част от медиите. В последните няколко дни наставникът изцяло разумно е желал от всички футболисти еднообразно вложение в тренировките. Без да ги дели на остарели и млади, на опитни и неопитни или на звезди и по-малко значими.

Поради тази причина Валентин Илиев няколко пъти отправил забележки към Хазуров да се влага повече в подготвителния развой, на което играчът отвърнал, че е „ футболист за мачовете... “ Още в първата среща с Беласица обаче опитният голмайстор не сподели кой знае какво от в действителност сериозните качества, които има.

А откакто бе притеглен и показан на 14 юли Валентин Илиев имаше концепция да повери съвсем целия тим на него като един от най-опитните. „ Може решението да е преждевременно, само че всеки би трябвало да понася рецензии. Няма по какъв начин да претендира, че е образец за останалите, в случай че не дава всичко от себе си и в тренировки, и в мачове “, разясняват дейностите на Хазуров доближени до клуба.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР