Раздялата на Бритни Спиърс и Сам Асгари шокира света през

...
Раздялата на Бритни Спиърс и Сам Асгари шокира света през
Коментари Харесай

Какво иска Сам Асгари от Бритни Спиърс

Раздялата на Бритни Спиърс и Сам Асгари шокира света през август 2023 година, а драмата с развода им продължава. Близо половин година откакто 29-годишният мъж подаде документи за преустановяване на брака си с попзвездата, голям брой източници споделят пред US Weekly, че Сам търси в допълнение финансово обезщетение за събитията, случили се по време на връзката им.
 Сам Асгари проговори за развода с Бритни Спиърс
Сам Асгари проговори за развода с Бритни Спиърс

Ето какво сподели към този момент някогашната половинка на певицата

Изданието се базира на близък до двойката човек, дори твърди, че Сам е бил очевидец на " несигурно държание и промени в настроението " по време на връзката. " Сам счита, че би трябвало да бъде обезщетен вярно за всичко, през което мина с Бритни ", твърди довереното лице.  " Точната сума, която желае, се пази в загадка, само че той не е удовлетворен от предлагането на Бритни и нейния екип. " Според изданието споразумението за бракоразвод сега е без изключително развиване.

Сам подписва предбрачен контракт, когато се дами за Бритни през 2022 година, само че все пак в този момент има някои условия към певицата и по тази причина двамата не престават да спорят. " Нещата станаха доста по-сложни, в сравнение с и двамата си представяха, че ще бъдат. "
 Снимка 577666

Първият източник на списанието акцентира, че  е настроена да се придържа към истинските предбрачни документи. " Бритни не е в въодушевление да бъде подтиквана или прибързана да подпише нов голям чек на Сам ", казва той. " Тя желае да се придържа към написаното в документите и счита, че това е всичко, на което той има право. Точка. "

Въпреки че се оповестява, че  не е финансово ощетен, същият източник споделя пред US Weekly, че Сам желае това, което " заслужава " от раздялата. " Сам не страда от липса на пари, само че е подготвен да се вкопчи и да се бори за спомагателните пари, които счита, че му принадлежат. "
 Сам Асгари след Бритни Спиърс - за какво след раздялата им отслабна с над 15 кг
Защо някогашният на Бритни Спиърс смъкна над 15 кг след раздялата

Сам Асгари е нов човек

Последните вести към развода на Бритни и Сам идват пет месеца откакто стана ясно, че се разделят. На 17 август 2023 година Сам употребява стори в Instagram, с цел да разгласява изказване по отношение на раздялата. " След шест години обич и отдаденост един към различен жена ми и аз взехме решение да прекратим нашето пътешестване дружно ", написа той в обявата в обществените мрежи. " Ние ще запазим любовта и уважението, които изпитваме един към различен и както постоянно ѝ желая най-доброто. "  
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР