Раздялата на Анджелина Джоли и Брад Пит през 2016 г.

...
Раздялата на Анджелина Джоли и Брад Пит през 2016 г.
Коментари Харесай

Анджелина Джоли призна: Децата я учат да бъде майка! Актрисата - готова за нова връзка

Раздялата на Анджелина Джоли и Брад Пит през 2016 година беше едно от звездите събития не просто на годината, а на десетилетието. Е, двамата още спорят за родителските права над шестте им деца, само че в това време актрисата даде едно прелюбопитно изявление за E!News. 

Виж още: Какво е една звезда да пие алкохол всеки ден? Разказва Гуинет Поутроу, която направи признание 

Голямата вест от изявлението? Анджелина Джоли още веднъж е подготвена за срещи с представители на противоположния пол! " Сама съм към този момент много дълго време. Вероятно имам дълъг лист с мъже, с които желая да се срещам ", пошегува се актрисата. 

Виж още: Нина Добрев се обърна към най-специалната и обичана... към майка си! Думите ѝ ще ви просълзят 

Разбира се Джоли приказва и за връзката с децата си. " Аз съм същински богата. Имам 6 страхотни деца. Те се грижат добре за мен, страховит тим сме. Обожавам ги, страхотни са ", прочувствена е тя. Анджелина Джоли призна още, че децата в действителност са ѝ помогнали много в домашните отговорности на една самотна майка, каквато е тя през последните 5 години.

Виж още: Малките физически недостатъци на огромните звезди, за които евентуално не знаете

За момента се знае, че някогашният брачен партньор на Анджелина Джоли и татко на децата се бори те да са при него през половината от времето. Анджелина обаче желае те да са напълно при нея. 

Последната вест от войната сред някогашните сътрудници пристигна преди месец, когато стана ясно, че Анджелина съди Брад за домашно принуждение. Адвокатите ѝ даже настояват, че децата могат да бъдат привлечени като очевидци в интерес на майка им. 

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР