Раздялата на Александра и Даниел Петканови и последвалият развод през

...
Раздялата на Александра и Даниел Петканови и последвалият развод през
Коментари Харесай

Не е за вярване: Дани и Алекс избягаха заедно на романтично ...

Раздялата на Александра и Даниел Петканови и последвалият бракоразвод през февруари тази година сигурно шокира почитателите им, само че може би беше рано за сълзи

Наистина ли обаче са разграничени или го играят за пред медиите за по-голяма известност и печелене на пари?! Тези дни родните инфлуенсъри са преспали дружно, написа show.blitz.bg.

Запознати издават, че раздялата сред Богданска и Петканов е реалност, само че поради детето се виждат много постоянно. Малкият Габриел даже не схваща, че родителите му са разграничени. Така тези дни решили да отидат на вила в Рибарица с другари и някогашните любовници спали под един покрив. А дали са делили и обща покривка - това би трябвало да кажат хората от тяхната компания. 



И Александра, и Даниел споделиха фрагменти от въпросната виличка, което значи, че те даже не се пробват да скрият това. Синът им Габриел също е бил с тях. Не знаем какъв е мотивът за тази тяхна обща отмора. Дали са дружно, дали не - значимото е, че са в положителни връзки на този стадий и към този момент към момента не са имали драми.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР