Раздялата между Тита и състезателят по бойни изкуства Недко Николов

...
Раздялата между Тита и състезателят по бойни изкуства Недко Николов
Коментари Харесай

Тита проговори за раздялата с Недко

Раздялата сред Тита и състезателят по бойни изкуства Недко Николов е реалност, само че певицата не беше коментирала до момента какво се е случило. Това пък ускори слуховете, че в действителност е станала жертва на физически тормоз от страна на гаджето си.

Тийнсензацията наруши мълчанието си и унищожи някогашния си с разкрития. С няколко думи го накара да изтръпне и да съжалява, че в миналото въобще се е занимавал с нея. Истината се оказа жестока, само че Тита към този момент се носи на крилете на нова обич.

" Вече беше извънредно време да бъда щастлива ", загатва Тита за нова връзка в живота си.

„ Пазя безмълвие, тъй като обичам да се държа на състояние, както приляга на една дама, която не влиза в пояснителен режим. Но в последните години доста хора се качиха на раменете ми, като им дадох поле за изява. Тя истината си я знаем, неприятното е, че получиха една популярност, с която се възползваха зле… Продължавам напред и от тук нататък доста ще внимавам какви хора позволявам до персоналното си пространство “, споделя тя във връзка някогашния си другар.

„ Забравям за хората, че са съществували, че са били в моя живот. Това не знам дали е положително или неприятно, не трия единствено неприятните моменти, трия и хубавите – все едно този човек не е бил в никакъв случай в живота ми, тъй че даже не си припомням почтено казано… “, показа тя и с тези думи нанесе нечовечен удар по Недко Николов.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР