Раздялата между Диляна Попова и Асен Блатечки вече е със

...
Раздялата между Диляна Попова и Асен Блатечки вече е със
Коментари Харесай

Eто кой утешава Диляна Попова след издънката на Блатечки

Раздялата сред Диляна Попова и Асен Блатечки към този момент е със статута на социална загадка, само че все пак нито един от тях не удостоверява и не отхвърля слуховете. По всичко проличава обаче, че двамата не копнеят да споделят моменти дружно, най-малко не обществено. За сметка на това обаче, Диляна Попова направи изненадващо пояснение в другарска обич към моделката Яна Грудева.

Преди няколко дни хубавицата показа метафизичен мисли по случай рождения си ден, съчетани с фрагменти от Париж, а последната ѝ обява е от морето. Кадърът, който заинтригува почитателите ѝ е този, в който тя е прегърнала приятелката си на фона на морския бряг, а към него е споделила следната изповед: "Със сигурност осъзнах, че човешките взаимоотношения са най-важното за метода, по който се чувстваш в живота.!:) Щастлива съм с приятелите, които съм си намерила:))!

Благодаря, че ви имам! (няма да отбелязвам, тъй като ще бъде дълго, вие си знаете). " Двете с Грудева са най-хубави приятелки от години, като преди време Попова разгласи, че би се омъжила за нея. Двете обичат да обикалят света дружно, а фотографията евентуално е от последната им екскурзия до Занзибар преди няколко месеца.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР