Раздялата е тежко преживяване… Раздялата е трудно преживяване в живота на

...
Раздялата е тежко преживяване…
Раздялата е трудно преживяване в живота на
Коментари Харесай

Да живееш в миналото: 4 знака, които не могат да забравят бившите си

Раздялата е тежко преживяване…

Раздялата е мъчно прекарване в живота на всеки. Но на някои ще им трябват няколко седмици, с цел да се върнат към естествения живот, а за някои спирането на връзката може да бъде същинска покруса. Важна роля за това играе знакът на Зодиака, написа порталът Pink Villa.

Риби

Никога не могат да не помнят някогашните си сътрудници. Представителите на този знак ще положат доста старания, с цел да се опитат да възобновят връзката и постоянно това се случва, когато се усещат отговорни към някогашните избраници.

За да се провиснал, Рибите се нуждаят от повече от един ден сами – време, когато могат да обмислят и проучват всичко. Понякога поради несполучливи връзки на Рибите даже може да им се стори, че са изгубили себе си.

Рак

Ракът ще се пробва да се откаже от миналото  дълго време, само че огромната лоялност ще усложни ненапълно тази задача.

Дори макар разлъката, Раците могат да продължат да обичат индивида. Раздялата за този знак е същински удар, с който той ще би трябвало да се оправя дълго време.

Лъв

Въпреки външната убеденост и увереност, вътрешно Лъвовете могат да се почувстват съкрушени след разлъка. Те няма да демонстрират пред другите нещастието си в персоналния си живот, макар мощната болежка от вътрешната страна.

За да се „ оправят “, Лъвовете се нуждаят от поддръжката на другари и близки. Тогава ще им бъде доста по-лесно да открият естествен живот и да изоставят предишното.

Скорпион

Скорпионите във връзките са същински запалянковци. Ето за какво, когато се стигне до разлъка, те изпитват възприятие на отчаяние и невероятна тъга. В разбиранията на представителите на този знак връзките са нещо, което продължава цялостен живот, тъй че им е извънредно мъчно да се откажат от човек.

Освен това Скорпионите обичат да държат всичко под надзор, а раздялата не е тъкмо обстановка, която предстои на надзор. Ето за какво представителите на този знак могат дълго да претърпяват несполучливите си връзки.

Инфо: apostrophe.ua


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР