Раздялата е едно от най-трудните неща, които могат да сполетят

...
Раздялата е едно от най-трудните неща, които могат да сполетят
Коментари Харесай

Как огнените зодии – Овен, Лъв, Стрелец се справят с разбито сърце?

Раздялата е едно от най-трудните неща, които могат да сполетят всеки един човек. И от време на време е нужно доста време, с цел да се възстановим от нея. Сайтът преглежда по какъв начин другите зодии се борят с разрушеното си сърце. Започваме обзора си с огнените знаци - Овен, Лъв и Стрелец. 
ОВЕН
Овните може да се държат по този начин, като че ли не им пука, само че под тази мощна, самостоятелна природа се крие главната неустановеност, че може да не са задоволително положителни. Така че, те няма да кажат и дума за това, предпочитайки да оставят въодушевения им оптимизъм да ги кара да вършат всичко допустимо, с цел да не помнят какъв брой са съкрушени.
ЛЪВ
Единственото нещо, което има най-голямо значение за Лъвовете, е тяхната горделивост. Така че, в случай че някой разбие сърцето им, натъртва егото му. Тъй като, обаче, те са най-гордите от знаците, те просто ще вдигнат главата си високо и ще продължат напред. Страхуват се да не бъдат засегнати още веднъж, само че нуждата някой да излекува това набито его назад към метода, по който е било, ще завоюва.
СТРЕЛЕЦ
За разлика от другите знаци, Стрелецът е гневно самостоятелен. Въпреки че, се държат по този начин, като че ли не им пука, те го вършат. Те просто не желаят да се стопират на това и няма да го оставят да ги възпира. За Стрелеца това е към идващия вихрен романс.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР