Раздялата е едно от най-лошите чувства. Въпреки че често правим

...
Раздялата е едно от най-лошите чувства. Въпреки че често правим
Коментари Харесай

Зодиите, които са истински разбивачи на сърца

Раздялата е едно от най-лошите усеща. Въпреки че постоянно вършим всичко допустимо, с цел да избегнем болката, ние сме склонни да се влюбваме, с цел да изживеем сантименталните неща и в последна сметка да приключим с разрушено сърце.
И до момента в който някои хора постоянно страдат от разрушено сърце, други са от другата страна на обстановката. Те са разбивачите на  сърца и постоянно са представители на следните зодии:
Телец
Докато Телците са все по-любящи и буйни хора, знае се, че от време на време са студени и жестоки. Те ще си играят с вашите усеща и ще ви наранят задоволително, че да плачете цяла седмица.
Близнаци
Хората, родени в зодия Близнаци, ще си играят с вас игри на мозъка и ще ви подлъжат да повярвате, че те са тези за вас. Първо ще ви обсипят с обич и откакто се убедите, ще ви оставят с разрушено сърце.
Стрелец
 Тези зодии не се хвърлят в буйни връзки, само че са страхотни сътрудници Тези зодии не се хвърлят в буйни връзки, само че са страхотни сътрудници
Да създадеш постоянна връзка не е лесна работа. Някои хора го осъзнават по-рано от другите и знаят, че взаимоотношенията се градят посте...
Стрелците са егоцентрични и захласнати от себе си хора. Те в никакъв случай не слагат непознати потребности над своите и са способни да разбият сърцето ви, като постоянно ви слагат на назад във времето.
Водолей
Водолеите имат очарователна персона и флиртуващ темперамент. Те не виждат щета във флирта с други хора, до момента в който са обвързани с някого. Те постоянно са склонни да наранят колегата си с безчувственото си държание.
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР