Раздразнените жители са оставени да чувстват липса на празнично настроение

...
Раздразнените жители са оставени да чувстват липса на празнично настроение
Коментари Харесай

Странното коледно дърво, наречено „най-лошото в Обединеното кралство“, е заклеймено като „жалко“ от раздразнените местни жители

Раздразнените поданици са оставени да усещат липса на празнично въодушевление с помощта на „ най-лошото коледно дърво в Обединеното кралство “.

12-футовият тъничък смърч в Стокпорт, Голям Манчестър, беше жигосан от локалните като „ безспорен срам “, откакто беше засаден преди Коледа. Потребителите на обществените медии също не бяха впечатлени от не толкоз празничната ела, която съвсем няма разширени клони, като някои споделиха, че съветът е „ оповестил война “ на празничния интервал.

Съветът на столичния квартал Стокпорт обаче споделя, че смърчът, ситуиран на кръгово кръстовище, е определен, с цел да „ минимизира въздействието върху участниците в придвижването “. 64-годишната Зоуи Гоф, която работи в супермаркет с лице към дървото, сподели, че нейните клиенти са сравнили странната му форма с " препарат за разчистване на тръби ".

Тя добави: „ Виждам го всеки ден. Клиентите влизат и виждат дървото и споделят „ Какво е това? “ Това е „ мигаш и го пропускаш “. Хората споделят, че наподобява на почистващ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР