Раздиран от чувство за вина е Веселин Маринов. Бардът непрестанно

...
Раздиран от чувство за вина е Веселин Маринов. Бардът непрестанно
Коментари Харесай

Веско Маринов страдал, че оставил майка си

Раздиран от възприятие за виновност е Веселин Маринов. Бардът непрекъснато бил обезпокоителен и се чувствал зле, че взел решението да настани майка си в старешки дом.

" Много мъчно претърпявам нейната напреднала възраст. Само тя ми остана. Сега е в дом за възрастни хора, където вървя всяка седмица, и се апелирам, дай Боже, да е още дълги години жива. Дала ми е всичко, което имам в живота си. Дъщеря ми води децата няколко пъти при нея. А аз пък я заведох при тях у дома, в София. Майка ми е на доста, доста години, би трябвало да бъде обгрижвана, другояче нямаше да я заведа в подобен дом, само че непрекъснато пита за децата… “, жалва се естрадният трубадур.

Пенсионерката Данче, която е трансферирала 90 години, е настанена в частен приют, който се намира в село Подгорие, община Костенец. Справка с ценоразписа на заведението демонстрира, че месечните такси там са към 1000 лв.. Досега Веско е платил над 70 хиляди лева, с цел да се грижат за майка му. Базовият пакет включва настаняване, съществени грижи и храна четири пъти дневно, надзор на виталните индикатори, следене на общото здравословно положение и приема на лекарствени средства от здравна сестра и обзор от общопрактикуващ доктор по график. 

Маринов с удоволствие давал сумата, тъй като бил доста удовлетворен, че личният състав обгрижвал майка му усърдно. В дома за възрастни той я изпратил, откакто татко му се спомина ненадейно през април 2018 година Пенсионерката по този начин и не могла да прежали брачна половинка си, само че се съгласила да напусне родния си дом в Полски Тръмбеш, тъй като мъчно чувала, не виждала и едвам се придвижвала с проходилка, поради което не можела сама да прави даже обикновени дейности. 

Въпреки че живеела в приятна конюнктура и медицинският личен състав се държал отзивчиво, тя не серпантина да страда по къщата си и по живота, който е водила в родния край. За да я разведрява, Веселин понякога я вземал при себе си за по няколко дни. Не можел обаче да я прибере в софийското си жилище за непрекъснато, нямало по какъв начин да сътвори условия за болен човек, каквито имало в дома за остарели хора.

Въпреки слуховете, че майка му не утвърждава връзката му с последната му другарка Веселина, която е разведена, Веско е безапелационен, че двете дами се разбирали отлично и доста се харесвали. 

" Много я обичат и майка ми, и щерка ми. Изключително близки са “, споделя членът на журито в " Като две капки вода “. Голямо благополучие за старата жена били и срещите с нейните правнуци. Певецът стана дядо на близнаците Веселин и Цветелина през 2020 година С тях го подариха единствената му дъщеря Йоана и половинката ѝ.

" Когато децата се родиха, в деня на изписването имах възприятието, че Господ беше влезнал в техните усмивки. Толкова непорочност, толкоз непорочност. Бях се зарекъл, че ще имам доста време за тях, само че и това съумях да излъжа. Както към всички хора от моя непосредствен кръг, все не ми стига времето. 

Старая се оптимално да ги виждам, само че постоянно е по-малко от останалите баби и дядовци. Те потеглиха на детска градина, само че както всички споделяха – в този момент ще построяват имунитет, 3-4 дни са здрави, 2-3 седмици заболели. И защото са две, непрекъснато си трансферират вирусите.

Много по-трудно е с две деца по едно и също време, в сравнение с с едно. Да не приказваме, когато белите са на всеки ъгъл. И двамата са майстори на тази работа “, доверява естрадният ас, написа " Ретро ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР