Разделят ни по-малко от 60 минути до старта на финала

...
Разделят ни по-малко от 60 минути до старта на финала
Коментари Харесай

Гледайте на живо: Джокович излиза срещу Рууд в битка за историята на Ролан Гарос

Разделят ни по-малко от 60 минути до старта на финала на тазгодишния Ролан Гарос, в който един против различен ще се изправят Новак Джокович и Каспър Рууд. Двамата се намират в изцяло друг стадий в своите кариери и до момента в който норвежецът ще опита от третия опит да завоюва дебютния си " мейджър " трофей, то Ноле се намира на единствено три сета разстояние от това да пренапише историята на тениса, като завоюва 23-тата си купа от Големия шлем, с което да стане едноличен водач в най-важната статистическа ранглиста.

В историята на тяхното съревнование откриваме четири досегашни срещи, две от които на клей, като непроменяемо с успеха се е поздравявал сърбинът, освен това без да е изгубил даже сет все още от днешния си противник. Пътят към финала в Париж надалеч не се оказа безопасен за всекиго от тях, като международният номер 4 затвори устите на критиците си, класирайки се за втора поредна година за мача за оценката на Откритото състезание на Франция, до момента в който 22-кратният първенец от Шлема, имащ два трофея във френската столица, на полуфиналите пречупи считания си за максимален съперник в шампионата Карлос Алкарас.

Битката за купата на Ролан Гарос безспорно дава обещание да ни сервира мечтаното от всички ни шоу в мач от сходен темперамент и въпреки някогашният номер едно, който при триумф ще възобнови статута си на първа ракета на планетата, да е съществено привилегирован, то възпитаникът на " Академия Надал " е измежду изваяните клей експерти и в никакъв случай не е за отписване, без значение от това кой стои против него. Сблъсъкът пък самичък по себе си ще закрие тазгодишното издание на конкуренцията и се чака да започва в 15:30 часа българско време, като в случай че желаете да наблюдавате онлайн финалната битка в Париж сред Джокович и Рууд, която може да ни направи очевидци на исторически за спорта миг, то можете да го сторите на някой от следните линкове:

 (изисква регистрация, само че е с най-хубаво качество)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР