Разделянето на фактите от измислицата е изключително трудно, когато става

...
Разделянето на фактите от измислицата е изключително трудно, когато става
Коментари Харесай

Често срещана грешка в грижата за кожата ви кара да изглеждате по-възрастни - и има просто решение

Разделянето на обстоятелствата от измислицата е извънредно мъчно, когато става въпрос за грижа за кожата - само че едно просто решение може да направи всичко друго.

Експерти от Fresha, интернационален уелнес пазар, проучиха 100-те най-гледани уроци за хубост на TikTok в задачата да разпознават пропуските, за които всички сме отговорни в всекидневието си. Изненадващо, 60% от инфлуенсърите поредно вършат същата неточност на новобранеца, която даже може да ги накара да стареят по-бързо.

Тази неточност е нанасянето на кремове, мехлеми и масла върху кожата прекомерно жестоко, съгласно Express. Макар и просто, търкането на лицето ви с прекалено много мощ в действителност може да насърчи отичане и повече бръчки с течение на времето.

И Фреша не е единствената, която има вяра в това, като Американската академия по дерматология (AAD) също приканва хората да почистват деликатно кожата си два пъти дневно, с цел да наподобяват по-млади за по-дълго време. „ Почистването на кожата ви може да раздразни кожата...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР