Разделите се случват навсякъде и са част от живота ни.

...
Разделите се случват навсякъде и са част от живота ни.
Коментари Харесай

10 знака на езика на тялото, че вашият брак или връзка са в беда

Разделите се случват на всички места и са част от живота ни. Според специалистите, протакането на решения, презрението и отбранителността са едни от главните аргументи, само че това не е всичко. Тук ще представим характерни жестове съгласно двама специалисти на езика на тялото, които може да са индикация, че връзката ви е на път да се разпадне, в случай че не извършите съществени промени.

1. Поставяте се един различен на второ място.

Драматичните промени, изключително когато става дума за време и внимание към връзката, са причина за безпокойствие. " Времето е невербално деяние ", споделя Ууд. - Например, в случай че вашият сътрудник е бил постоянно в точния момент на срещите ви, само че към този момент закъснява, това е мотив за терзание.

2.Вие се отдръпвате от своя сътрудник.

Някои споделят, че дистанцията ускорява любовта. Други настояват, че тъкмо това предизвивква сълзите. " Идеалната интимна зона е някъде сред нула и 50 сантиметра ", споделя Сюзън Константин, специалист в човешкото държание и създател на „ Ръководството по четене езика на тялото за идиоти ” (The Complete Idiot`s Guide to Reading Body Language). " Когато един от сътрудниците се отдръпва и заобикаля интимността или отхвърля колегата си, във връзката може да има по-сериозни проблеми. "

3.Зениците ви са дребни.

Очите приказват за връзката. " Когато сте полово привлечени от някого, вашите зеници се уголемяват в миг на фамилиарност ", споделя Ууд. - Това се случва подсъзнателно, тъй че това е един добър знак за интереса на Вашата половинка към вас. Така че да, проверете очите на колегата си идващия път, когато ви целуне - те могат да ви покажат тъкмо това, от което имате потребност.

4. Затворени сте.

Когато кралете кръстосат краката си, те могат да го нарекат верен етикет. Но за елементарния човек, кръстосаните крайници могат да демонстрират, че някой се усеща отхвърлен от обстановката - или по-лошо, от индивида, с който са сега. " Ако краката ви са кръстосани, сътрудникът ви ще улови вашето равнодушие ", споделя Ууд. " Липсата на полов интерес води до раздробяване на връзката. "

5. Вие му се усмихвате или хилите.

Хиленето против някого - в това число вашият сътрудник - е извънредно снизходително. " Като се усмихвате на колегата си, показвате, че смятате, че сте по-висш/а в връзките ", споделя Константин. Вие и вашият сътрудник би трябвало да сте равни, което значи, че и двамата би трябвало да изтриете този блажен израз от лицето си.

6.Чувствате се пренебрегван/а.

" Когато някой обръща гърба на колегата си, затваря телефона, преди диалогът да завърши или ви заобикаля, това се назовава " отсрочване ", отвод за предоставяне на явен отговор или решение споделя Константин. Ако не вземате поради мислите или гледната точка на колегата си, това е неприятна индикация за връзката

7.Потупвате се един на различен по гърба (буквално).

Е, понякога всички се нуждаем от леко потупване по гърба. Въпреки това, това е подозрително, когато един сантиментален сътрудник прави леко потупване, вместо интимна прегръдка. " Ако сътрудникът ви стартира да ви потупва по гърба по време на прегръдка, той незабавно „ десексуализира ” жеста ", споделя Ууд. - " Да си го кажем напряко, вие и вашият сътрудник не сте просто съотборници. "

8.Докосвате врата си по време на диалог.

В прочувствените обстановки всички ние търсим метод да се успокоим. Жените, по-специално, нормално допират врата или гърлото си. " Често, докосването на шията или гърлото демонстрира, че някой крие или пази нещо от различен човек ", споделя Ууд. " В гърлото се крие пътят към думите и по тази причина то е една от най-уязвимите елементи на тялото ".

9.Вие сте сбърчили вежди.

Изследванията на доктор Готман демонстрират, че презрението е една от водещите аргументи за развода. Сбърчените вежди са явен индикатор за рецензия. " Никой не обича да бъде подложен на критика ", споделя Константин. " Когато някой забележи, че сътрудникът му е с " критикуващи очи ", той незабавно ще стартира да се отбранява. "... И това води до нова поредност от проблеми...

10.Не се разхождате като тим.

Силните двойки (например принц Уилям и Кейт Мидълтън) вървят синхронизирано. " Целта е двойките да вървят с крайници един до различен по една невидима линия ", декларира Патти Ууд, специалист по езика на тялото. - Когато този пример е нарушен, това значи, че сред двойката има разминаване. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР