Разделите определени са неприятни. И има хора, които не действат

...
Разделите определени са неприятни. И има хора, които не действат
Коментари Харесай

Да отмъстиш на бившия си... с един тон лук

Разделите избрани са неприятни. И има хора, които не работят на правилото, че отмъщението се сервира студено , а желаят час по-скоро да накарат и другия да страда. Някои път обаче, в припадък на страсти, не мислят изключително трезво.

Като една китайка от провинция Шандун, изоставена от обичания си малко преди един от празниците на любовта в Китай. Останала сама, тя претърпява няколко тежки дни, в които не стопира да плаче.

След като се посъвзема, взема решение да накара и някогашния си да изплаче очите, въпреки и не от любовна тъга. Така тя поръчва цялостен звук лук и дава предписание да бъде доставен пред дома на мъжа с дребна записка. На нея написа " Аз плаках три дни, в този момент е твой ред. "
 Снимка 480347

Китайката с фамилия Жао не могла да преживее, че мъжът, с който е била близо година, й е предизвикал толкоз болежка и я е изоставил без забележима причина. Затова е била безапелационна, че не може да е единствената, която ще плаче, написа AFP.
 Собственикът на китайски онлайн магазин, който пропътува 850 км, с цел да търси сметка на клиент за неприятен отзвук
Да пропътуваш 850 км, с цел да набиеш клиент за неприятен отзвук

Онлайн търговията не е това, което беше

Дали наранената дама се е почувствала отмъстена не е ясно, само че най-вероятно жертвата на отмъщението е проронил някоя сълза. И освен той, а и всичките му съседи, които са се оплакали от ужасната миризма от гниещия под слънцето лук .
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР