Разделите и разводите невинаги са последната стъпка във връзката между

...
Разделите и разводите невинаги са последната стъпка във връзката между
Коментари Харесай

Старата любов ръжда не хваща! Тези холивудски двойки бяха разделени, но днес са пример за семейство

Разделите и разводите не всеки път са последната стъпка във връзката сред двама души. Понякога се случва по този начин, че хората се събират, с цел да преоткрият любовта си един към различен. 

Именно това потвърждават някои звездни двойки, които въпреки и един път да са се разделяли, краят сред тях надалеч не е явен. И историята им потвърждава това! Ето някои такива образци.

Виж още: Къдрав мълет: Карди Би задава трендовете в прическите за лято 2021

Дженифър Лорес и Бен Афлек

Дженифър Лопес и Бен Афлек стартират своята връзка през 2002 година В края на годината се сгодяват, само че по-късно се и разделят. Две десетилетия по-късно обаче искрите сред тях още веднъж прехвърчат. Двамата даже прекарват няколко дни дружно в Монтана. Е, кой знае, Бенифър още веднъж може да е реалност.

Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл

Историята на двойката стартира през 2007 година Пред 2011 година обаче те се разделят, само че остават приятеля. Дори и разграничени двамата назовават другия " най-специалния " човек в живота си. Няколко месеца след раздялата обаче двамата стартират още веднъж да излизат. 2012 година е сватбата им. Двамата имат две дечица.

Виж още: Вярвате или не, тези международни звезди са сключили брак с най-големите си фенове 

Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин

Джъстин и Хейли са били другари дълго време преди да стартират да излизат. За връзката им се схваща първо през декември 2015 година, само че двамата се разделят през януари на идната година. Двамата обаче намират път един към различен и през днешния ден са женени. 

Джиджи Хадид и Зайн Малик

Двамата се събират и разделят през 2015 година След това обаче постоянно приказват за другия с почитание. Засичат се на няколко празненства и магията се случва. През 2020 година двамата стават родители за първи път.

Виж още: Селена Гомес със боязън, който има всяко момиче днес 

Роуз Лесли и Кит Харингтън

Роуз и Кит сега са женени и имат наследник, само че връзката им не всеки път е била толкоз щастлива. Двамата се срещат за първи път през 2012 година, само че се разделят през 2014 година Малко по-късно обаче се събират и останалото, както се споделя, е история.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР