Разделихме се като свърши мача, аз тръгнах с с моята

...
Разделихме се като свърши мача, аз тръгнах с с моята
Коментари Харесай

Треньорът на Павликени: Разделихме се в 19.15 ч., караха след мен на отиване за мача

" Разделихме се като свърши мача, аз потеглих с с моята кола с три момчета за Севлиево. Другите две коли с футболисти също си потеглиха за Велико Търново, а те очевидно са останали при другари в Козловец. Със сигурност е карал 19-годишния Иввелин Ивов и в среднощ не са спрели на стопа, където пресичат основния път Русе-Плевен в посока Павликени ", описа потресеният треньор на ФК " Павликени " Димитър Тодоров.

Както стана ясно, четиримата починали в зверската злополука с тир са футболисти на третодивизионния отбор и във съдбовната нощ се прибирали след мач от шампионата за Купата на Аматьорската футболна лига с тима на " Земеделец-93 " от свищовското село Козловец.

" На отиване Иво караше след мен. Не знам какво ще вършим оттук насетне - 4 погребения. След обед групирам останалите футболисти и ще приказваме с кмета на Павликени, с цел да уточним траурните церемонии ", добави Тодоров.

Двама от починалите - Георги Вълчев /40 г/ и Генчо Стефанов /38 г./ са от Павликени. Димитър Кушев /36 г./е от Велико Търново, само че е бил преподавател в Павликени, а най-младият - Ивелин Ивов е от с.Българене. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР