Разделих се с най-близкия си сътрудник, семейство нямам за съжаление,

...
Разделих се с най-близкия си сътрудник, семейство нямам за съжаление,
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Цветанов ми беше семейството и сега ми липсва

" Разделих се с най-близкия си помощник, семейство нямам за жалост, (Цветан) Цветанов ми беше фамилията и в този момент ми липсва ", сподели министър председателят Бойко Борисов пред публицисти в Брюксел.

Освен това надълбоко персонално самопризнание, той отдели внимание и на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

" Преди няколко дни тя сподели, че аз не съм съумял, и ГЕРБ, да ѝ вземе оставката - оставка, която тя подписа сама и връчи сама. Какво общо имам с нейната оставка ", попита министър председателят, който по-рано се пошегува, че " на " Позитано " 20 дори и оставка не могат да подадат ".

По въпроса с партийните дотации той означи, че не схваща за какво диалогът продължава.

" Не мога да схвана за какво не престават полемиките. Вече почва да ми се вижда безсрамно. Преди две години цялата предизборна акция на президента Румен Радев мина на фона на дотациите и референдума за един лев на глас. Тогава поех ангажимент и незабавно след изборите го внесохме в Народното събрание, другите партии не го поддържаха. Преди 5-6 месеца поех ангажимент да го внеса отново. Тогава президентът Радев отхвърли присъединяване (в телевизионно предаване), с цел да не поема подобен ангажимент. Тогава от заран до вечер имаше пердах по ГЕРБ, че не се приема ", уточни Борисов.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР