Разделени ли са Мария Бакалова и Валери Григоров? - това

...
Разделени ли са Мария Бакалова и Валери Григоров? - това
Коментари Харесай

Разделени ли са Мария Бакалова и Валери Григоров?

Разделени ли са Мария Бакалова и Валери Григоров? - това питат Гугъл хората през днешния ден.

Причината е, че в медийното пространство се появи информация, която гласи, че актрисата Мария Бакалова и участникът в предишния сезон на " Игри на волята " Валери Григоров, са се разделили.

Според слуховете в основата на раздялата стояла олимпийската ни шампионка по пукотевица Мария Гроздева, която никак не харесвала възможната си снаха. Наш ежедневник написа, че актрисата изживяла доста тежко края на връзката им, защото тя в действителност обичала Валери.

Мария и Валери побързаха да опровергаят слуховете, появили се в медийното пространство. Двамата разгласиха фотография в Instagram, която е снимана в асансьор.

Фотото на влюбените гълъбчета е съпроводено със сърце. А описанието на фотографията гласи: #новините от деня.



Наскоро Мария Бакалова и Валери Григоров дадоха първото си изявление като двойка. Те описаха в телевизионен ефир любовната си история.

" Денят преди Нова година я сънувах. На другия ден по този начин се случиха нещата, че излязохме на среща ", показа Валери.

" Валери доста бързо го заобичах. Впечатли ме тази детска наслада, която носи и безгрижието, което му е в сърцето. В същото време той има супер крепко възприятие за комизъм и е доста интелигентен ", показа пък Бакалова за обичания си.
   View this post on Instagram
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР