Разделени ли са Криско и Крисковица? Това е драмата, която

...
Разделени ли са Криско и Крисковица? Това е драмата, която
Коментари Харесай

С Цвети не сме разделени, твърди Криско, но...

Разделени ли са Криско и Криско вица? Това е драмата, която вълнува хората в секундите, незаети от китайския вирус.

" Нищо сходно, не са разграничени! ", отсече пред " България Днес " мениджърът на хитовия реализатор.

Феновете на Криско не от през днешния ден и през вчерашния ден обаче са на друго мнение. Още от есента на 2021 година те са уверени, че сред рапъра и половинката му " има нещо ", като под " има нещо " те се притесняват, че към този момент " няма нищо " сред Криско и Цвети.

Бърза инспекция в профила на знойната Цвети демонстрира, че нещата там, в обществена мрежа, са се трансформирали. Цвети фрапантно е окастрила броя на селфитата, а съвсем изцяло е заличила Криско от тях. От общо 65 фотоси в профила й едвам 5 са с присъединяване на Криско ! И ги няма към този момент баш " влюбените " им общи фотоси - виждаме ги все в непозната компания.

И в профила на Криско ситуацията е сходно - някои остарели фотоси с Цвети стоят, само че в фотосите му от последните 36 седмици (кажи речи 7 месеца) нея просто я няма. Има много фотоси с децата, само че до такава степен. Има и с Кирил Петков и Веселин Маринов фотография.

Масло в огъня на клюките бе и това посещение на двойката в шоуто на Рачков, където феновете с изненада откриха, че на екран сред Криско и Цвети проличава известно напрежение, което в никакъв случай не е било очевидно.

После Криско в тв изявление сподели, че виждал децата единствено през уикендите, тъй като работил доста, само че почитателите го заподозряха - нали точно през уикендите той има най-вече участия и задължения, би трябвало през седмицата да си е свободен.

Друг мотив за горчиво подозрение бе рожденият ден на щерката Амая, когато Криско - по думи на участвали - се появил единствено за половин час и не си обелил дума с Цвети.

Само преди три дни профилът на Цвети е " коментирал " фотография на Криско с една-единствена картинка - рисувано сърчице. Това подигравка ли е, или още се обичат? Твърде огромна е мистерията!
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР