Разделени ли са Димитър Рачков и Анита Димитрова, се питат

...
Разделени ли са Димитър Рачков и Анита Димитрова, се питат
Коментари Харесай

Край на приказката! Разделени ли са Рачков и Анита?

Разделени ли са Димитър Рачков и Анита Димитрова, се питат фенове, гледали през вчерашния ден вечерта новото шоу на комика.

Красивата русокоска до момента не пропускаше издание на " Забраненото шоу на Рачков ", което спря предходната година. Бе и измежду публиката на множеството издания на " Като две капки вода ", което Рачков води, само че през вчерашния ден вечер не я видяхме измежду хората, които ръкопляскаха и се смяха в първото издание на шоуто. То е записано авансово и е допустимо Анита просто да е била на плаж, само че отсъствието се набива на очи, написа HotNews.bg.

Блондинката е страно пасивна в инстаграм през лятото, когато всички хубавици като нея всеки ден качват фотоси от плажове, коктейли в съвременни заведения. Рачков също не е споделял техни общи фотоси от близо три месеца, като в обществените мрежи популяризира самичък новото си предаване.

В публиката за разлика от Анита седеше прясната младоженка Калина Крумова, тъй като нейният мъж бе измежду първите участници в шоуто. Това правеше отсъствието на Анита още по-крещящо.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР