Раздаването на интимни ласки единствено в името на удоволствието на

...
Раздаването на интимни ласки единствено в името на удоволствието на
Коментари Харесай

Ето кои зодии се раздават най-много в леглото

Раздаването на интимни милувки само в името на удоволствието на колегата е по-скоро необичайност и заложба на най-самоотвержените персони. Някои зодии живеят, с цел да подаряват сътрудниците си със особено внимание в леглото. Те вършат всичко допустимо, с цел да възбудят половинката си до краен лимит без да чакат безусловно същото в подмяна.

4 избрани зодиакални знака имат точно тази дарба да раздават любовта и ласките си в леглото до дъно в името на удоволствието на сътрудниците си. С тях сексът в никакъв случай не е отегчителен и еднообразен. " Флагман " разкрива кои са те:
Овен
Състезателната природа на Овена не му разрешава да остане въздържан. Той би трябвало да се постарае в действителност доста, с цел да е сигурен, че ще остане непостижим в съкровен проект и ще засенчи всички ваши предходни сътрудници. Това важи както за мъжете Овни, по този начин и за дамите. Овенът обича да е най-хубав във всичко. Това включва и множествените оргазми на колегата му. Той обожава да се любува на резултата от напъните си. Овните са известни с разностранните си гении в задоволяването на сътрудниците си. Едно от най-важните неща за него е оценката на половинката, която да не пада под отличен.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР