Разчленен труп на шофьор на такси е открит в Мексико.

...
Разчленен труп на шофьор на такси е открит в Мексико.
Коментари Харесай

Ужасяващ и агресивен звяр разкъса на части таксиметров шофьор

Разчленен мъртвец на водач на такси е открит в Мексико. Инцидентът провокира същинска суматоха измежду локалните, защото към момента не е ясно какво тъкмо животно е разпарчатисало тялото му.

Хората упорстват управляващите да затворят учебните заведения, до момента в който звярът не бъде заловен.

Тялото на 56-годишния мъж е намерено на 1 март. За уикенда водачът отишъл до вилата си край брега на езерото Авандаро, само че по този начин и не се прибрал вкъщи.

Близките му първо се натъкнали на якето му, а по-късно и на разнообразни елементи от тялото му. По натрупа имало доста прободни рани, които по всяка възможност са от зъби и нокти.

Полицията удостоверява, че мъжът е жертва на нахлуване на животно, само че какво – остава цялостна тайнственост.

Според някои версии, водачът може да е умъртвил погубен от глутница кучета, само че раните по натрупа му не наподобяват на ухапвания от куче. Някои от раните били от нокти с дължина 7 см.

Съмненията на околните на умрелия са доказани от нает специалист. Той отбелязва, че раните са сходни на тези, оставяни от лъвове или тигри. Нито едно от изброените животни обаче не живее в Мексико.

Хората имат вяра, че чупакабра е отговорен за гибелта на таксиметровия водач. Онези, които настояват, че са срещали този звяр, споделят, че животното има големи нокти и е доста нападателно.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР